Diensten

GeluidsStudio C-Central helpt jou met de volgende diensten

Hieronder de tarieven voor de geluidsStudio van C-Central. Ook vind je hier de pakketten die ik aanbied.

– Uurtarief: € 50,00 exclusief 21% BTW (met een minimum afname van vier uren)
– Dagtarief: € 350,00 exclusief 21% BTW

Producer/engineer Martijn Luimes zal bij de opname aanwezig zijn. Dit is inbegrepen in de prijs. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

Karaoke pakket

Wil je een opname maken om jouw zangkwaliteiten te laten horen in een goede professionele opname? Wil je een opname om deze in te sturen om mee te doen aan The Voice, Hollands got Talent, X Factor,…? Je bent dan aan het juiste adres bij geluidsStudio C-Central

Je levert een instrumentale versie of karaoke versie van het nummer dat je wil zingen. Eventueel kan ik tegen een meerprijs de instrumentale (karaoke) versie leveren.

  • Starttarief: € 55,00
  • Kosten opname+afwerking per nummer: € 40,00
   * opnametijd per track is maximaal 30 minuten en er  is 30 minuten om het geheel af te werken.

Je gaat naar huis met een goed klinkende opname, die je met trots kunt laten horen.

Gitaar pakket / Drum pakket

Wil je een opname maken om jouw kwaliteiten op de gitaar of het drumstel te laten horen in een goede professionele opname? Ook dat kan in mijn geluidsStudio.

Op youtube zijn veel backing tracks te vinden waar je je perfect mee kan vermaken. Heb je misschien zelf een begeleidingstrack waar je de door jou gespeelde gitaarpartij of drumpartij over wil opnemen?

Voor de opname van drums gebruiken we een Roland TD4kx2 kit ( 3 x toms, 2 x crash, ride) met Superior Drummer sample pakket van Toontrack. Dit is een geweldig klinkende combinatie. Veel drummers gebruiken di in de studio. Devin Townsend gebruikt het geregeld op zijn cd’s.

  • Starttarief: € 55,00
  • Kosten opname en afwerking per nummer: € 40,00
   * opnametijd per track is maximaal 30 minuten en er  is 30 minuten om het geheel af te werken.

 Mixen

Heb je opnames gemaakt en lukt het niet om het lekker te laten klinken of wil je jouw opnames laten mixen door een professional?

Tot en met 8 sporen / max 4:30 minuten:

 • Start tarief: € 40,00
 • Tarief per track: € 47,00

9 tot en met 32 sporen / max 4:30 minuten:

 • Start tarief: € 97,00
 • Tarief per track: € 77,00

Wil je meer dan 32 sporen, of langer dan 4:30 minuten per track laten mixen? Vraag dan naar de prijzen. Per mix is er een extra correctie ronde mogelijk nadat de mixen zijn toegestuurd.

Mocht je op zoek zijn voor andere diensten, dan kun je geluidsStudio C-Central altijd benaderen om te informeren over mogelijkheden.