fbpx

Wij zijn Martijn en Judith Luimes. We helpen onder de naam C-Central mensen de droom om singer-songwriter te zijn, te realiseren! 

Wij geloven dat iedereen het best tot zijn recht komt als je volledig jezelf bent en doet precies doet wat je het allerliefste zou willen doen. De wereld en jijzelf hebben de ware JOU nodig! Onze diepste wens is dat iedereen zichzelf durft te delen via zijn/haar eigen muziek en dat je daardoor in de eerste plaats in JEZELF verandert, maar dat je daarmee ook een inspiratie bent voor anderen om hetzelfde te doen. Wij geloven dat waar jij naar verlangt, ook naar jou verlangt. En dus dat JIJ in staat bent om JOUW droom te realiseren!

Judith geeft zangcoaching en is met Judith Luimes Coaching actief om creatievelingen over belemmerende patronen te brengen. Ze helpt mensen hun eigen sound te vinden en grotere dromen te realiseren dan ze ooit gedacht hadden!

Martijn geeft gitaarles, songwriting, productie, muziektheorie en produceert muziek. Met zijn solo project Lazyknife produceert hij Gothic Nu-Metal. Hij is een kei in het horen van de potentie van muziek en dat naar buiten te brengen op een manier dat de wereld dit ook kan horen.

Martijn en Judith vormen samen Signs of Stillness, een gothic metal formatie.

Naast deze activiteiten wordt er ook aan andere ad-hoc projecten gewerkt. Martijn is componist voor o.a. Deqoy Music, waar hij drie albums voor schreef.

Werk voor Klanten

Esther Josephine

Ep productie

Connor Patrick

Album productie

Eigen werk

Signs of Stillness

Lazyknife