Martijn en Judith leren singer-songwriters en muzikanten om hun eigen geluid te bevrijden, zodat ze muziek gaan maken vanuit hun soul. En vervolgens succesvol te zijn in hun art! Dat is wat we al 15 jaar doen en waar we inmiddels al honderden mensen mee hebben geholpen.

Als echtpaar (we zijn inmiddels 20 jaar getrouwd!), werken we al jaren samen als muzikanten. Van jongs af aan was muziek voor ons allebei super belangrijk. Elk vrij moment waren we aan het zingen, gitaarspelen en bedenken van eigen muziek. Maar we zetten het nooit op nummer EEN. We geloofden dat we een ‘echte’ opleiding moesten doen, omdat we natuurlijk nooit geld zouden kunnen verdienen met onze muziek. We waren gewoon niet goed genoeg, vonden we. Toen we eenmaal eindelijk WEL een EP hadden gemaakt met onze eigen muziek en deze opgepakt werd, haakten we af omdat we geloofden dat we moesten gaan touren (en dat zouden we niet trekken en het zou vast heel saai zijn, geloofden we). 

Doordat wijzelf heel lang ons hart niet volgden en allerlei beperkende overtuigingen hadden, gingen we van depressie naar depressie. Tot het moment dat we besloten om hoe dan ook een manier vinden om het voor ons te laten werken. We hadden die passie voor muziek tenslotte niet voor niks gekregen! Pas toen leerden we om onze eigen inspiratie volgen, vonden we onze eigen weg om onze muziek in de wereld te zetten. Inmiddels is er veel meer muziek door ons gemaakt dan alleen die eerste EP, in verschillende stijlen. Deze ruimte gunnen we aan elke ambitieuze singer-songwriter!

Wij vinden het geweldig wanneer mensen hun eigen innerlijk kompas gaan volgen en hun potentie leren vervullen. Dat ze het vertrouwen EN de skills hebben ontwikkeld om echt te gaan voor hun passie! Wij geloven dat deze wereld muzikanten nodig heeft die midden in hun talent staan en durven SHINEN, zodat ze anderen inspireren om ook te groeien boven zichzelf uit!