Budgetteren voor Muzikanten
Sound Finances, Sound Mind

Geen geld maar wel veel stress 😖.

Hoe ga je het financieel deze maand weer doen?

Hoe ga je de rekeningen betalen?

Is er genoeg voor de boodschappen?

Kan ik die mooie akoestisch gitaar kopen?

Kan ik me die leuke workshop veroorloven?

Over de eerste vragen wil niet na hoeven te denken! Op de laatste vragen wil je JA kunnen antwoorden! Toch? Te weinig geld veroorzaakt zoveel stress! Je kan er wakker van liggen als er niet genoeg is of als het de vraag is of er genoeg is...

Je wil gewoon lekker muziek maken en niet denken aan geld. Je merkt dat je creativiteit lijdt onder de geldzorgen. Of een gebrek aan geld zorgt dat je niet optimaal kunt genieten van musiceren. Je kunt je erdoor misschien niet verder ontwikkelen.

Enorm vervelend. Het is tijd hier wat aan te doen! En zo ingewikkeld is het niet. Budgetteren voor Muzikanten leert je hoe en wat!

Ik wil vrij zijn van geldzorgen!

Wat je leert

  • Snel Inzicht in Inkomsten en Uitgaven: Leer eenvoudig hoe je een duidelijk beeld krijgt van je geldstromen, zodat je met plezier kunt blijven doen waar je van houdt: muziek maken.
  • Praktische Tips voor Budgettering: Ontvang hands-on advies over het opstellen van een budget dat past bij jouw unieke levensstijl, zonder concessies te doen aan het plezier van het muzikantenleven.
  • Doelgerichte Financiële Strategieën: Stel realistische doelen voor zowel de korte als de lange termijn en ontdek hoe je ze zonder stress kunt bereiken. Van het aflossen van schulden tot het financieren van je volgende muzikale project, we got you covered.
  • Flexibel en Leuk Financieel Beheer: Leer hoe je je financiën flexibel kunt beheren, met ruimte voor onverwachte gebeurtenissen in je muzikale reis, allemaal met de nadruk op plezier.

Hoe je dit leert

  •  Snel en Praktisch: Geen overbodige details, gewoon snelle en praktische stappen om je financiën te beheersen.
  •  Plezier Centraal: We begrijpen dat het leven van een muzikant draait om passie en plezier. Daarom is deze cursus ontworpen om financieel beheer leuk te maken.
  •  Resultaatgericht: Concrete acties voor meetbare resultaten. Of het nu gaat om het verhogen van je inkomsten, besparen op uitgaven of sparen voor die nieuwe uitrusting, wij begeleiden je naar succes.
  •  Money Control: de tool die je volledige grip geeft op je financiën

SPECIALE AANBIEDING

We vinden het super belangrijk dat muzikanten ruimte ervaren om te creëren!

Op het moment dat er financiële stress is, gaat dat niet.

LET OP: Daarom hebben we Budgetteren voor muzikanten voorlopig extreem laag geprijsd. Deze cursus kan je heel veel geld opleveren en dus heel veel vrijheid geven. Go for it!

€47,00 €7,00