Over C-Central

Van harte welkom! Wij zijn Martijn en Judith Luimes, de mensen achter C-Central. Wij helpen mensen met een druk en vol leven, die van binnen weten dat ze muzikant en songwriter zijn, om hun songs te laten horen. Van idee naar CD!

Merk je bij jezelf dat jij aanloopt tegen de volgende dingen:

  • naast je dagelijks leven (werk, gezin) blijft er weinig tijd en energie over om te doen waar je echt blij van wordt
  • diep van binnen weet je dat je een songwriter bent, je zou dit supergraag willen ontwikkelen, maar er wordt zoveel van je gevraagd op je werk of in je gezin dat er geen ruimte meer overblijft om hier iets mee te doen
  • je hebt bergen ideeën voor songs, maar er is niet zoveel af. Je hebt geen idee hoe je verder moet en omdat het leven doorgaat, gebeurt er weinig met al die prachtige ideeen
  • je hebt last van stemmetjes van binnen die tegen je zeggen dat je het echt niet kan en wie jij wel niet bent om te denken dat je een songwriter bent.
  • soms vraag je je af of het echt niet anders kan… Of dit nu echt het leven is waar jij voor bedoelt bent
  • je voelt je overbelast en moe. Je ploft ’s avonds op de bank om bij te komen

songcur2

Als dat zo voor je is, ben je op precies de juiste plek beland! Of je nu een avond-uren-songwriter bent die al eens een liedje van zichzelf heeft gespeeld of opgenomen of iemand met alleen nog maar een droom. Of je nu al een instrument bespeelt of niet. Je wil heel graag die songs of dat album maken waar je al lang van droomt! Maar je hebt geen idee hoe je dat zou moeten aanpakken naast je Dagelijks Leven. En dat stemmetje van binnen dat je de hele tijd dwars zit.. En de hypotheek die toch betaald moet worden… En al die mensen die je nodig hebben…

Dit is hoe C-Central je kan helpen om NU een song te maken waar jij blij van wordt.

Wat als alles mogelijk is dat je maar zou wensen? Dat jij die songwriter bent met een eigen album. Die moeiteloos songs schrijft naast wat je nog meer doet in je leven. Die zichzelf geweldig laat klinken! De SongWriter met Een Leven Ernaast in plaats van de Werknemer met een Droom die ligt te verpieteren. Wat als jij je monsters in de ogen kijkt?? Je toekomstige IK zal je dankbaar zijn!

Wat als je nu de eerste stap zou zetten om je droom te realiseren?? En dat je daarbij precies op het juiste moment de juiste hulp krijgt die je nodig hebt om dat te doen. Want niemand zegt dat je die alleen moet doen! Sterker nog, je hebt het al zo vaak alleen geprobeerd en dat is niet gelukt, waardoor je je alleen maar slechter bent gaan voelen en de drempel om het nu dan eens te gaan doen steeds hoger wordt.Judith-vocal

Wordt de songwriter die je weet dat je bent

Schrijf jouw songs én neem ze op!

Reken af met alle redenen waarom het niet gelukt is

Ontdek een manier om je droom te realiseren én zet de eerste stap

Maak moeiteloos songs naast wat je nog meer moet doen en laat jezelf geweldig klinken!

Wordt die Songwriter met een Leven Ernaast

Hoe krijg je dat nu voor elkaar?

Waarschijnlijk heb je al verschillende pogingen gedaan om een liedje te maken. Je hebt alleen training nodig om door te gaan en om het te laten werken naast je dagelijks leven. Je hebt geen zin om tijd en energie te stoppen in het lezen van duizenden boeken, tijdschriften, interviews, online artikelen, video’s en blogs om de beste manieren te vinden. Je tijd heel kostbaar is en je zelfvertrouwen heeft het nodig dat het werkt.

Jij wil een manier die werkt!

Wat doe je dan? Schrijf je in bij C-Central! Je krijgt al onze jaren van scholing en training in recording, productie, songwriting, zang en gitaar. En al ons falen en tegen de muur lopen. Dat alles gedestileerd in technieken die werken. De Jip en Janneke manieren. Je krijgt methoden, tactieken, mindsets en ideeen die je helpen om van jouw idee een CD te maken!

Neem een jumpstart op de weg naar songwriting

Wil je een handleiding om naast je baan/gezin etc. een nummer te schrijven en op te nemen waar jij blij van wordt?


Ontvang de GRATIS Songwriting Jumpstart
En het toffe is…. het gaat je dit keer lukken!

Onze email subscribers Krijgen het beste van ons in de vorm van wekelijkse blogs, en ze doen er wat mee! Als jij iemand bent die actie neemt en resultaat wil, dan is ons materiaal voor jou.

Er zijn geen excuses meer om het niet te doen

Wij geloven dat je alles kunt bereiken waar je je mind toe zet. En dat het voelen van blokkades en grenzen een mogelijkheid is om te groeien. We geloven dat er altijd een makkelijke manier is om te doen wat je wil. Dat je het jezelf moeilijk maakt door genoegen te nemen met alles wat zwaar is. Dat je jezelf helemaal niet leeg hoeft te voelen! Wij geloven dat je als mens vooral tot je recht komt als je creëert! Mensen zijn bedoelt om dingen te maken. Zangers moeten zingen, gitaristen moeten gitaar spelen, songwriters maken songs. Het is onze passie om dit bij mensen aan te wakkeren, zodat ze gaan doen waarvoor ze bedoelt zijn! Wij willen mensen helpen om hun talent uit te buiten. Zodat zij blijer worden. En de wereld mooier maken door hun eigen geluid te laten horen. Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen verhaal. En hoe mooi zou de wereld zijn als we dit allemaal zouden laten horen! Dwars door vaste patronen heen!

Jij hebt alles in je om te worden wie je wil zijn. Je hebt alleen een andere manier van denken nodig. C-Central verandert je manier van denken over songwriting, creativiteit, expressie en wat je daarvoor nodig hebt. Als jij klaar bent om aan de slag te gaan, schrijf je dan in voor ons blog en laten we aan de slag gaan!

Niet blij met al die onafgemaakte liedjes? Laten we dat oplossen!

Hoezo het kan niet??? We hebben voor jou een handleiding om een song te schrijven zonder je agenda nog verder te overbelasten


Ontvang de GRATIS Songwriting Jumpstart
Op jouw songs!!!

Martijn en Judith Luimes

_MG_7148