Jij hebt een droom. Als je ECHT eerlijk bent, WEET je …. JIJ wilt zingen!!! Vanuit je hart, ziel en tenen!

Zingen is zoveel meer dan heel mooi een liedje zingen! Zoveel meer dan een verzameling van noten, techniek, kennis en muzikaliteit. Zingen is het uitdrukken van JOUW emotie en JOUW verhaal via de muziek en tekst van een lied. Zingen gaat over het raken van het hart van degene die luistert doordat jij je hart laat spreken. Zingen komt diep van binnen.  

Hoe je klinkt, bepaal je helemaal zelf. Wat “mooi” is, ook. Ik ben ervoor om jou te helpen ontdekken wat er allemaal voor je mogelijk is!  Ik help je om jouw sound te vinden. En om je dan alle elementen te leren je nodig hebt om vorm te geven aan het geluid dat jij wil. Zodat jij jezelf vrij kunt delen met de wereld! Op jouw manier. Van jouw diepste binnen, naar buiten.

Singing is conveying emotion through music! 


Wat gaan we doen?

check We gaan aan het werk met veel voorkomende problemen op het gebied van zangtechniek (niet voldoende kracht, niet hoog genoeg, niet laag genoeg, hees na een tijd zingen, een naar gevoel in de keel). Voor de kenners, ik werk veel met CVT en EVTS. De coaching is superpraktisch, to the point en direct toepasbaar. Ik geloof erin dat als iets niet gelijk werkt, het gemakkelijker moet kunnen!

check Maar ook de meer geniepige dingen komen aan bod, zoals je Innerlijke Toeteraar, dat stemmetje in je hoofd dat altijd maar kritiek heeft. Of je neiging om alles onderuit te schoffelen waardoor je jezelf nooit toestaat om ECHT los te gaan. Je zult de onderliggende patronen en blokkades die maken dat jij je NIET laat horen leren kennen. En nog belangrijker …. we breken er dwars doorheen!

check Uiteindelijk gaat het bij muziek maken om de flow, het gevoel dat moeiteloos door jou heenstroomt wat er wil ontstaan. Je zult leren wat dat voor jou is (én hoe enorm LEKKER het is om vanuit flow te zingen!).

check Natuurlijk gaan we aan de slag met manieren om heel overtuigend over te komen op anderen, zonder dat het ‘nep’ wordt. Geen ACT maar ECHT. We gaan samen op zoek naar hoe JIJ wil klinken in je song. Wat JOUW verhaal is dat je wil vertellen. Hoe jij je verbonden kunt blijven voelen met wie jij BENT.

check Ik werk aan de hand van jouw vragen. Je bent zelf dus de kapitein op jouw schip. Natuurlijk zul je superveel leren over muziek, stijlen leren kennen en zingen die je nog niet kende, geluiden maken die je nog nooit hebt gemaakt! Je mogelijkheden om jezelf uit te drukken groeien ongekend! Ik hou er namelijk erg van om mogelijkheden van mensen te stretchen!

check  Je leert hoe jij van binnenuit kunt zingen! Singing from the inside out! Volledige vocale vrijheid doordat jij je skills onder de knie hebt. EN je eigen shizzle OWNT!

Dit doen we allemaal in een GRATIS workshop. Je bent van harte welkom. Geef je snel even op: workshop-laat-horen