fbpx

2-daagse weekend-training LAAT JE HOREN!!!

Hallo zanger-in-de-dop, singer songwriter, creatieveling!

Diep in je hart wéét je dat iets heel bijzonders te brengen hebt. Jij wil je stem meer laten horen en gaan staan voor wat je kunt en wie je bent. Je wil helemaal ownen wie jij bent en wat jij hier te brengen hebt! Jij bent hier om harten van andere mensen raken met jouw eigen unieke sound.

JIJ bent op deze wereld om iets moois te brengen!


En toch gaat het niet zo soepeltjes. Het laten horen van jouw geluid gaat niet zo lekker. Het laten zien van wie je bent, mag echt nog wel wat gemakkelijker

  • Je durft je nog niet helemaal te laten zien. Oh boy ….  wat zou er dán allemaal wel niet kunnen gebeuren ….
  • Je hebt nogal ‘interessante’ ideeën over jezelf en jouw geluid. Dat jij niet goed genoeg bent bijvoorbeeld. Dat je jouw boodschap nog niet naar buiten kunt brengen omdat jij nog iets mist. Of dat jij niet uniek genoeg bent. (newsflash: allemaal BIG lies!!!).
  • Je bent bang je nóóit overtuigend over kunt komen omdat jij te verlegen, te zacht, te groot, te klein, te mooi, te prachtig (ja… écht!) zou zijn.
  • Je wil zo graag je eigen unieke authentieke zelf zijn….. maar je twijfelt over HOE DAN!?!??! Wat is de juiste manier?
  • Je verlangt intens naar gemak en wil loskomen van de struggle die je nu vaak ervaart. En waardoor je af en toe verandert in een soort monster voor je omgeving, maar vooral voor jezelf.
  • Je ervaart een neiging om alles wat er voor jou toe doet, onderuit te schoffelen waardoor je jezelf nooit toestaat om écht los te gaan.

 

Uiteindelijk komt het hierop neer:

je voelt van binnen echt wel heel goed wat je zou willen laten horen en zijn, maar je ervaart dat het nog niet lukt om je eigen geluid naar buiten brengen!

Zingen is een prachtige manier om te spiegelen waar jij je klein houdt

Spreken in het openbaar is iets waar veel mensen bang voor zijn. En zingen voor anderen is zo mogelijk nog een stapje erger! Reuze-eng! Waarmee zingen dus gelijk een enorm krachtig hulpmiddel is om je te laten zien wat er onbewust bij je gebeurt.

We lokken je Innerlijke Toeteraar hiermee namelijk lekker naar de oppervlakte! Je weet wel … dat stemmetje in je hoofd dat altijd maar iets te zeggen heeft. Die onbewuste patronen die saboteren dat je doet wat je écht wil. Want, oh boy… wat vindt ‘ie er een hoop van! En, oh boy …. wat openbaart zich dat allemaal op listige manieren!

The way you do anything is the way you do everything!

Het erkennen van wat die Innerlijke Toeteraar je precies vertelt en hoe het voor jou werkt, maakt dat je vrij komt van je patronen, zodat jij in vrijheid kunt bewegen en creëren. En dat gaat dus verder dan alleen zingen, je merkt die helderheid overal!

Zing je vrij! 

Ben jij er klaar voor om onverwachte kanten van jezelf te ontdekken?? Om jezelf helemaal neer te zetten op jouw manier? Om nog veel meer je eigen unieke stem te laten horen? Om jezelf helemaal te laten zien … om dát te doorbreken dat je nu nog klein houdt? Die muren doorbreken die je misschien wel voelt, maar waar je steeds maar niet doorheen komt. Om grotere stappen zetten dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden?  

Zingen helpt je om helemaal te ownen wie jij bent!

Kriebelt het?? Om jezelf helemaal te laten horen? Volledig te gaan staan voor wie jij bent? Om je zeker te voelen over wat jij écht wil neerzetten?

Hoe cool zou het zijn als jij jezelf compleet vrij zou laten horen? Precies de sound en het gevoel dat JIJ wil neerzetten? Precies de beleving die het moment nodig heeft? Lekker de flow volgen?

Jouw verhaal, jouw emotie, jouw eigen unieke weergave! Op jouw manier en waar jij wil!


Speciaal voor jou heb ik op  25 en 26 april 2020 in Zutphen een

geweldige 2-daagse!

Yes, ik doe mee!


Samen met anderen ga je twee dagen aan het ontdekken in de Wondere Wereld van Zang, Verhalen Vertellen en Muziek. En vooral op zoek naar wat er voor jou allemaal nog MEER mogelijk is! In een positieve sfeer waar het alleen maar gaat over wat jij ECHT wil laten horen (en daar sta ik met hart en ziel voor!). En hoe je jezelf meer vrijheid kunt geven en minder oordelen.

Je gaat ontdekken dat je echt veel meer kunt dan je ooit gedacht had. Je gaat ervaren dat jij geluiden kunt (en durft!) te maken die je nooit van jezelf had verwacht en die heerlijk en bevrijdend voelen! Je komt veel dichter bij wat voor jou FLOW is. En je ervaart hoe jij jouw verhaal kunt neerzetten. Je komt dichter bij jouw eigen unieke sound!

Je gaat leren hoe jouw eigen persoonlijke Innerlijke Toeteraar werkt, waarom ‘ie doet wat ‘ie doet en vooral hoe je ermee kunt werken. Je gaat ontdekken dat ‘ie misschien wel je beste vriend is (ja, écht!!!).

Je zult jouw Grote Droom echt zien EN een plan hebben om deze te realiseren

In het slechtste geval heb je meer vocale en creatieve ruimte na deze dagen….. In het beste geval is je hele leven veranderd!

Ik ben ervoor om jou te helpen ontdekken wat er allemaal voor je mogelijk is!  Ik help je om jouw sound te vinden. En om je dan elementen te leren je nodig hebt om vorm te geven aan het geluid dat jij wil. Zodat jij jezelf vrij kunt delen met de wereld! Op jouw manier.

JIJ hebt iets heel moois en bijzonders hebt te vertellen, juist met je stem en jouw geluid!

Yes, ik doe mee!


Hoe FIJN zou het zijn dat

 • Jij je onbewuste overtuigingen die je klein houden onder ogen hebt gezien en ermee gedeald hebt!
 • Jij merkt dat je écht wel precies jouw stem kunt laten horen en dat dat helemaal OK voor je voelt en  helemaal uit je hart komt?
 • Dat jij je vrij voelt om te zingen zonder dat je bezig met oordelen van jezelf of van anderen, dat je vanuit flow bezig bent?
 • Of dat je hoger, harder, intenser, emotioneler (of wat je ook maar wil) kunt zingen dan je ooit had gedacht? Groter dan jij ooit dacht te zijn?
 • En het maakt helemaal niet uit of je nu al veel zangervaring hebt of nog helemaal niks! Je komt helemaal als jezelf en je leert wat er voor jou te leren valt. Iedereen leert van elkaar, hoe dan ook.

Yes, ik doe mee!

Wat gaan we doen?

check We gaan aan het werk met veel voorkomende problemen op het gebied van zangtechniek (niet voldoende kracht, niet hoog genoeg, niet laag genoeg, hees na een tijd zingen, een naar gevoel in de keel). Zangtechniek is een prachtig hulpmiddel om te weten hoe je jezelf kunt neerzetten zoals jij wil.

check We dealen met die Innerlijke Toeteraar, Je zult de onderliggende patronen en blokkades (die maken dat jij je niet laat horen!) leren kennen én omzeilen.

check Uiteindelijk gaat het bij muziek maken om de flow, het gevoel dat moeiteloos door jou heenstroomt wat er wil ontstaan. Je zult ervaren wat dat voor jou is (én hoe enorm lekker het is om vanuit flow te zingen!). En vervolgens hoe je dit doet in andere dingen in je leven (want …. weet je nog? …. the way you do anything is the way you do everything!)

check In vrijheid ontdek je manieren om heel overtuigend over te komen op anderen. We gaan samen op zoek naar hoe JIJ wil klinken. Wat jouw verhaal is dat je wil vertellen. En hoe je dat vrij en gemakkelijk doet. Overal!

check Je zult een haalbaar plan maken om jouw dromen te realiseren!


Voor wie is dit NIET??

 • voor mensen die niet open staan om nieuwe dingen te ontdekken
 • voor mensen die denken dat het heerlijk is binnen hun comfortzone
 • voor mensen die geen goede dingen kunnen zien en horen in anderen
 • voor mensen zonder humor
 • voor mensen die niet bereid zijn om hun shizzle te ownen
 • voor mensen die helemaal niks met zingen en muziek hebben
 • voor mensen die niet willen groeien voorbij wat ze nu denken dat mogelijk is
 • voor mensen die geen lol kunnen maken

Wat levert dit weekend   je nog MEER op?

 • een bak zelfvertrouwen
 • enorm veel positieve feedback
 • meer zachtheid naar jezelf
 • een comfortzone die groter is
 • inzicht in wie je bent en hoe je dingen aanpakt
 • een boost in je creatieve ruimte
 • geloof in de haalbaarheid van jouw dromen
 • een groep mensen om je heen die in je gelooft en je helpt om meer dan jezelf te worden!
 • vertrouwen dat jij gehoord mag worden! Ook (ZEKER!) als zanger!

Yes, ik doe mee!


Ik ben Judith Luimes. Ik ben zangeres en zangcoach. Ik was een koningin in het mezelf moeilijk maken. But NO MORE!! Ik ben goed in het zien en afbreken van blokkades, bij mezelf en bij anderen! Waardoor er ongekende ruimte vrijkomt. Ik hou van het doorbreken van wat mensen dachten dat mogelijk was! Van het naar boven halen van de ware potentie van iemand.

Boven alles, ik geloof dat IEDEREEN kan zingen! Iedereen kan de stem van zijn of haar hart laten horen. En iedereen kan zijn eigen verhaal vertellen door muziek. Bij mij staat centraal wat JIJ wil. Wat wil jij leren? Wie ben jij? Wat vind jij mooi en echt? En als je dat nog niet precies weet, gaan we dat samen ontdekken!


Wat zeggen anderen?

Jolanda: Judith heeft oog voor wat iemand nodig heeft. Waardoor ze me in korte tijd heel veel verder heeft geholpen. Met een paar hele heldere aanwijzingen en oefeningen kon ik beter zingen en het langer volhouden. Dit heeft mijn hele leven beïnvloed. Ik heb nu weer zin in zingen en daardoor ook weer in andere dingen!

Esther: Judith motiveert je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Ze heeft me geholpen om zekerder te worden van mijn kunnen en willen, waardoor ik steeds vrijer durf te zingen en te zijn. Zingen is veel leuker geworden! Ik heb mijn diepste wens vervult: ik ben singer-songwriter en heb mijn eerste EP uit! Judith is erg positief en enthousiast ingesteld, en dat is heel fijn en motiverend.

Renske: Altijd voelde voor mij een les (van wat dan ook: school, pianoles, jazzballet) als een moment waarop je getoetst wordt, gecheckt of je goed geoefend hebt en “het kunt en kent”. Als een moment waarop je kunt falen. Als iets waar je tegenop kunt zien en behoorlijk zenuwachtig van kunt worden. Daar is bij Judith geen sprake van! Zij heeft mij laten ervaren dat het leuk is om iets te leren. En dat het FIJN is om mezelf te laten zien!

Floor: Judith kan je motiveren! En ze weet waar ze het over heeft! Ze heeft me geleerd dat ik mag geloven in mezelf en hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Bovendien heb ik heel veel zangtechniek geleerd en ben ik enorm vooruit gegaan in mijn zang! Waardoor ik steeds meer van mezelf laat zien. Overal!

Connor: Ik heb bij Judith in 1x meer geleerd dan in drie jaar bij anderen! Superconcreet, ver uit mijn comfortzone en heel waardevol!

Anne: Judith helpt je persoonlijk ontdekken wat je met je stem kunt doen om het NOG beter te laten klinken.

Dianne: Judith heeft iets waardoor je je vertrouwd voel en ze laat je ervaren dat je veel meer kunt dan je dacht. Ik heb geleerd dat ik echt wel kan zingen, het veel zelfvertrouwen gekregen en weet veel beter hoe ik het tussen mijn oren goed hou.

Helga: Ik vond het verschrikkelijk eng, maar wat heeft dit mij een boost gegeven! Behalve het zingen ( want daar draaide het natuurlijk om) heb ik echt het gevoel dat het ook iets voor mijn persoonlijke leven heeft gedaan. Ik zou zo weer meedoen! Wat kan Judith mensen goed enthousiasmeren en het beste in iemand naar boven brengen!

Ada: Durven zingen. Dat wilde ik graag, toen ik me aanmeldde bij Judith. Door haar aanpak was dat streven – durven zingen – na 1x al bereikt! 

Yes, ik doe mee!


Praktisch:

Er zijn maximaal 8 plaatsen. Vol is vol. Je bent van harte welkom om de 2-daagse vaker te volgen, elke keer zul je nieuwe dingen leren en verder komen

Neem zelf een lunchpakket mee!!

Jouw investering voor deze training is  247 euro!!

De 2-daagse vindt plaats in onze studio (Bettinkhorst 31, Zutphen). Dit is heel goed bereikbaar met Openbaar Vervoer (want op loopafstand van een bushalte) en fiets of auto!!

De dagen beginnen om 9.30 en rond 16.00 zullen we klaar zijn. Vanaf 9.15 ben je welkom

Wil je meer weten? Stuur een mail