Wil jij je muzikale uitspattingen opnemen? Ik ga je laten zien hoe je dat doet. Of je nou gitaar speelt of zingt het werkt precies hetzelfde. Dit is het derde deel in de reeks en in dit deel gebruik ik Reaper.

  1. Audacity
  2. Garageband
  3. Reaper

Ok, laten we kijken naar hoe je kunt opnemen in Reaper.

Ten eerste, als je Reaper niet hebt klik dan op de link.

Download Reaper nu!

Reaper is niet helemaal gratis. De mensen achter Reaper geven je de mogelijkheid voor eeuwig te werken met de proefversie. Als je het een goed programma vindt, is het aardig Reaper te kopen. Beloon het harde werken van deze mensen zodat ze hun families kunnen laten eten. OK?

Heb je je apparatuur voor elkaar? Werkt de audio interface goed? Als je geen idee hebt waar ik het over heb of wil weten wat je moet aanschaffen
Download de Recording Sheet

Video tutorial: Jezelf opnemen in Reaper

Reaper is een krachtige DAW (digital audio workstation)! Je kan het makkelijk gebruiken om je volgende album mee op te produceren. Maar kijk nu eerst deze video en zie hoe je je zang of gitaarspel of welk geluid dan ook kunt opnemen in Reaper.

Download de Recording Sheet als je meer info wil.

Ik ben heel benieuwd naar JOUW opnames! Als je ooit iets hebt opgenomen en het online hebt staan, deel dan de link in de reacties hieronder. Share your talent!

Heel veel plezier en laat je talent zien
handtekeningBlog