Ik ben Judith, getrouwd met Martijn en samen hebben we twee prachtige dochters. Als vocal coach help ik singer-songwriters om hun eigen geluid te vinden, zodat hun muziek en stem vanuit flow ontstaan. Mijn superpower is om mensen via hun stem (opnieuw) te connecten met hun ziel. Om dat wat je van binnen voelt dat er mogelijk is, naar buiten te laten stromen en dan het liefst via de gemakkelijkste weg! 

 Ik hou enorm van zingen! Ik ben intens en hou van intense dingen: natuur, kunst, alles met een melancholiek laagje. Ik ben uitgesproken en weird en best wel een nerd. Ik wil van alles wat ik tegenkom het binnenste weten en heb een springerige interesse.

Maar ik ben niet altijd zo geweest…. Ik zong wel, maar zette nooit de stap om me daar helemaal in te laten horen. En ik WIST gewoon niet HOE ik die sounds kon maken die ik zangers hoorde doen. Ik geloofde dat dat allemaal niet voor mij was (en dus ging ik niet eens op zoek naar echt goede lessen). Omdat anderen dat toch beter konden dan ik (dus waarom zou ik er dan mee beginnen). Ik had mezelf wijsgemaakt dat er toch niemand op mij zat te wachten. Ik werd letterlijk GEK omdat ik mezelf niet toestond om mooie dingen te maken.

Tot het moment dat ik besloot om hoe dan ook een manier te vinden om MIJN muziek te maken. Omdat IK daar blij van wordt. Ik ben gaan luisteren naar het zachte fluisterstemmetje dat sprak over muziek, kunst, inspiratie volgen en het leven BELEVEN. In mijn zoektocht om naar echte vocale en persoonlijke vrijheid, heb ik les gehad van de besten op het gebied van zingen en het samenspel tussen geest-ziel-lichaam.

Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen om hun eigen sound te vinden en zich te laten horen als de zanger die ze ZIJN. 

Ik droom van een wereld waarin mensen volledige creatieve vrijheid ervaren. Waarin harten geraakt en geheeld worden door zang en muziek. Ik wens dat iedereen zichzelf vrij durft en kan uiten. Dat JIJ je vrij uit en daardoor anderen inspireert om OOK in dat licht te gaan staan!