Martijn & Judith

Over C-Central

Wij helpen singer-songwriters met hun mindset om door creatieve blokkades heen te breken en muzikale dromen waar te maken

Wij zijn Martijn & Judith Luimes

Van jongs af aan was muziek voor ons allebei super belangrijk. Wij droomden van een leven waar we songs zouden maken en met muziek ons geld verdienen.

We voelden dat wij bedoeld waren om zo de wereld een beetje mooier te maken!

Wensen zijn voorgevoelens van waartoe jij in staat bent - Goethe

Maar .... het kwam er nooit van. We leefden in een kramp van angst voor de mening van anderen. Diep van binnen geloofden we dat we gewoon niet goed genoeg waren. In ons hoofd was de constante ruis van veroordeling aanwezig, een stemmetje dat over alles wat er voor ons toe deed, iets naars te zeggen had!

In die tijd waren we continu aan het overleven. Er was geen lol aan, elke dag leek hetzelfde als gisteren en diep van binnen knaagde een leegte die we niet aan durfden te kijken.

Eigenlijk waren we bang voor onze eigen potentie, want stel je eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren als we ECHT onszelf zouden zijn??


Creativity, like human life itself, begins in darkness - Julia Cameron

Tot het moment dat we besloten dat we er genoeg van hadden om zo te leven! Er moest toch meer zijn??? Muzikanten moeten muziek maken, anders gaat er van binnen iets dood.


Wij gingen op weg om onze droom werkelijk te leven!


Wij realiseerden ons dat we zelf onze grootste vijand waren en dat het aan ons was om aan te kijken en te veranderen wat ons tegenhield. Het was een diep emotioneel proces, maar zo prachtig! De vrijheid die we gevonden hebben, gunnen we iedereen!


En weet je ... we hebben alles gekregen waar we naar verlangden! Onze muziek stroomt als nooit tevoren en geld is er altijd genoeg.  Als bonus kregen we ook nog eens energie, inspiratie, gezondheid en geluk cadeau!

The  way you do anything is the way you do everything - Tom Waits.                                                      


Dit is wat we jou ook graag leren: jouw muzikale droom realiseren door je mindset te shiften en je sound te ontwikkelen!