We gaan het anders doen!

Vanaf nu gaan we wekelijks bloggen en we willen dat het geweldig zal zijn! Geweldig voor JOU!!! Het is namelijk onze insteek om de blogs vol waardevolle info te zetten waar JIJ mee verder kan! De blogs moeten je helpen om creatiever te kunnen zijn. We willen je helpen om jouw muzikale dromen/wensen te realiseren en alle obstakels op te blazen.

Een tijdje geleden hebben we eens goed naar ons bedrijf gekeken. We zijn terug gegaan naar de basis. We hebben ons afgevraagd wat we nu echt kunnen betekenen voor jou. Waar kunnen we je blij mee maken? Waar kunnen we je mee helpen?

Judith-vocal

“Van Inspiratie naar Expressie” is het motto geworden voor ons complete bedrijf. Wat we hiermee willen zeggen, is dat we je willen helpen om jouw muzikale idee of wens om te zetten in realiteit. Voel jij de inspiratie om gitaar te leren spelen dan willen wij je helpen daar expressie aan te geven, zodat je ook echt gitaar gaat leren spelen. Is je muzikale wens om te gaan zingen, dan helpen we je daarbij. We bieden je alles wat je nodig hebt om muzikale wensen te vervullen, van vocale en instrumentale lessen tot cursussen over het maken van ruimte in je leven om ook echt te gaan spelen. Maar ook voor een complete album productie en de coaching om je eigen nummers te schrijven kun je bij ons terecht.

Veel mensen willen wel creatief zijn, maar zijn druk…. Druk met werk, kinderen, huishouden, sporten, boodschappen doen, administratie, enz… Je leven is vol, maar je voelt je LEEG… We hebben het verlangen jou te helpen hier doorheen te breken en ruimte en energie te krijgen om creatiever en vrijer te leven.Judith-schilderij

Je kunt blogs verwachten over creativiteit. Hoe maak je tijd om creatief bezig te kunnen zijn? Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet in de weg zit? Wat is creativiteit en hoe kun je dat vergroten? Ook zullen er blogs over muziek langskomen. Technische zaken als hoe neem je jezelf op? Hoe kun je leren improviseren? Maar ook hoe je jezelf als muzikant (en vocalisten zijn ook muzikanten!!!) kunt verbeteren.

Judith heeft veel kennis over zingen, maar weet ook heel veel over adem en ontspanning en het songcur2opruimen van blokkades daarin. Martijn weet veel over productie en gitaarspelen, maar óók over Nin-Jutsu en coaching vanuit beweging. We zien een sterk middel in de adem en beweging om creatiever te kunnen zijn. We gaan je dus ook tips en handvatten geven over adem en beweging en hoe je dat kan helpen in je creatieve proces.

Om al dit bloggen tot een daverend succes te maken (lees: om te zorgen dat jij precies krijgt waar je behoefte aan hebt), hebben we jouw hulp nodig! Zonder jou zal het ons niet lukken… Alleen jij kunt ons helpen door ons te laten weten waar jij wil dat we over schrijven!

Je kunt ons helpen door antwoord te geven op een paar vragen.

  • Waar kunnen wij je mee helpen?
  • Waar loop jij tegenaan?
  • Wat heb jij nodig om NU creatiever te kunnen zijn?
  • Wat zou jij over een jaar bereikt willen hebben op het gebied van muziek en wat heb je nodig om daar te komen?
  • Wat houdt je tegen om jouw creatieve wensen te vervullen?

Schrijf je antwoorden hieronder in “Geef een reactie”.

Om je te bedanken voor jouw reactie willen we je een cadeautje geven! Als je antwoordt op de vragen, krijg je onze Energie Wijzer! Een hulpmiddel om duidelijk te krijgen waar jij echt energie van krijgt. Want met meer energie, kun je ook meer DOEN!

PS. Deel alsjeblieft dit artikel via de social media knoppen, want… zo kunnen jouw vrienden hier óók van profiteren!