Anne kwam deze week bij me kennismaken op aanraden van een vriendin. Ze heeft een hele Grote Droom: ze wil haar eigen muziek maken en zangeres zijn van haar metalband! En ik geloof natuurlijk dat dit mogelijk is. Dat waar jij naar verlangt, ook naar jou verlangt! En dat je dus alles kunt realiseren waar jouw hart echt van in de fik staat. Dat jouw wens precies datgene is waartoe jij in staat bent. En dat het ‘hoe’ daarbij wel goed komt.

Hoe het allemaal verder ging met Anne, is een mooi voorbeeld dat het echt zo werkt!

Anne is iemand die heel helder heeft wat haar Droom is! Zij wil metal maken. Met haar band eigen songs en dan een megaberoemde metalzangeres zijn. Ze voelt ‘m helemaal! Echt … ze gaat compleet ‘aan’ als ze het erover heeft!

Maar Anne heeft ook een nogal grote Innerlijke Toeteraar. En een omgeving die het allemaal maar raar vindt en zegt dat ze vooral niet te hard moet gaan zingen. Wist je trouwens dat de mensen met het grootste talent en de grootste verlangens, vaak ook de mensen zijn met de grootste en luidste Innerlijke Toeteraar? Denk daar maar eens over na, wanneer die stem bij jou van binnen weer eens gaat roeptoeteren …. !

Wat we gedaan hebben tijdens de kennismaking is aan de slag met een song die zij graag zou willen kunnen zingen. Ze zei van tevoren dat deze song wel heel erg lastig was, want het ging zo hoog en dan sloeg haar stem over (het was een moppie van Evanescence als ik het me goed herinner). Zo steek ik al mijn sessies in: jij komt bij mij met iets waar jij aan wil werken. Je mag van mij verwachten dat ik je in dat uur een heel stuk dichter bij jouw doel breng, dan dat je was (dat is nou eenmaal mijn superpower). Vocaal alles op zn plek, mentaal een grote sprong en in de flow. En dan ook nog dat je dat keer op keer kunt herhalen en dat het niet weg is als je weer de deur uit bent. Dat is waar we voor gaan!

Anne heeft verschillende keren echt met haar mond vol tanden gestaan dat uurtje dat ze bij me was. Dat het ZO gemakkelijk was om te klinken zoals je wil klinken … En dat zij zichzelf ZO professioneel in de voet schoot met een aantal van die interessante mindfucks … Maar ook … wat een klein tikkeltje anders denken en leren hoe je brein eigenlijk werkt, aan ruimte geeft! Ze zei ook dat hoe simpel het achteraf lijkt, je dit dus NOOIT alleen kunt!

Na het uur kennismaken, was het voor Anne wel duidelijk. Ze wilde wel heel erg graag met me verder werken en ook heel graag Master Artist gaan doen. Yes!!! Weer iemand die gaat voor haar droom!! Maar ja … dat geld he …. Ze vond het niet zozeer ‘duur’, maar wel een behoorlijk bedrag…. En hoe kom je daar aan als student ..?

En dat snap ik! Wij zijn echt niet duur, als je ziet wat werken met ons je gaat opleveren en vooral ook hoe snel! Als je snel megagrote stappen wil zetten in het realiseren van jouw muzikale dromen, moet je bij ons zijn. Ik heb zoveel vertrouwen in wie wij zijn en wat we kunnen, dat ik dat best heel hardop durf te roepen! Er is een groot verschil tussen weten wat je waard bent en arrogantie 😉

We sloten de kennismaking dan ook af met een opmerking van mij: geld is nooit het probleem.

Als jij iets ECHT wil, en je voelt dat in je tenen, dan mag je OOK het vertrouwen hebben dat het HOE voor je geregeld wordt. Als jij iets wilt en je vraagt erom, dan ZUL je het ontvangen. Dat is een wet. Net zoals je appel naar beneden valt als jij m loslaat. Dat heeft niks met geloof of zo te maken. Want of ik nou wel of niet ‘geloof’ in zwaartekracht … ik val toch echt wel naar beneden als ik misstap op de trap! De truc is dat je WEL moet vragen (en dat vergeten we vaak … Of we zijn te druk met onszelf te vertellen dat het vast niet kan omdat …).

De dag daarna kreeg ik een appje van Anne. Of ze een les kon plannen! Want ze HAD HET GELD! Zomaar! Volledig onverwacht (Voor haarzelf dan, ik weet inmiddels dat het zo werkt, dus ik zal vooral alleen maar te wachten tot ze weer bij me zou komen!) had zij het bedrag ontvangen dat ze nodig had om de eerste stappen met mij te zetten. De eerste stappen naar de realisatie van haar droom!

En ik …. ik vroeg haar of ze het niet jammer vond dat ze niet gewoon iets groters had gevraagd :D! Moraal van dit verhaal: Vraag en je ZULT ontvangen!

Ik ben heel benieuwd wat jij vindt van dit verhaal! Deel het vooral in de comments!