Singer-Songwriter Opleiding

Mentoringprogramma dat jou helpt de singer-songwriter te worden die je BENT

Hallo singer-songwriter, die zichzelf ECHT wil laten horen!

Jij hebt een diep verlangen om je hart te laten horen in je muziek. Muziek maken die harten raakt! Want diep in je hart wéét je dat iets heel bijzonders te brengen hebt. Jij bent hier om harten te raken van andere mensen met jouw eigen unieke sound. Geen act, maar écht!

JIJ bent op deze wereld om jouw muziek te brengen!

Maar ja …. HOE dan??

Wat nou als jij alleen nog wat fragmenten van teksten of melodieën hebt geschreven? Of dat je al wel wat skills hebt, maar dat je ‘het’ niet in een song krijgt?

Of .... wat als je al jaren ervaring hebt, maar 'het gevoel' kwijt bent? Je voelt je leeg en mist de connectie met jouw hart.

Wat als je nog helemaal niet zo goed kunt zingen?

Ik!?!!

En stel je voor dat je erachter komt dat jij ‘het’ gewoon niet hebt, wat nou … dat JIJ jouw muziek gaat maken en dat anderen dat dan niks vinden…?

Wat als anderen VEEL beter zijn dan jij. En dat niemand op jouw muziek zit te wachten….

Wat als je twijfelt aan je talent? Je bent vast al te oud (te jong, niet getalenteerd) … vul maar in!

Geen tijd? Geen energie?

Bovendien: waar vind jij tijd om je te ontwikkelen…? Er is zoveel in je leven dat je aandacht vraagt! Je bent blij dat je 's avonds uitgeput op de bank kan ploffen ...

Je kunt wel een mooie droom hebben, maar dat wil nog niet zeggen dat die realistisch is, dat hoor je van binnen… En misschien roepen de mensen om je heen dat ook wel!

Wensen zijn de voorgevoelens van waartoe jij in staat bent.

JIJ...

.. wilt JOUW verhaal om kunnen zetten in JOUW muziek en daarmee naar buiten gaan

.. wilt een weerspiegeling van jezelf met de wereld delen

.. en dan zo dat anderen zich erin kunnen herkennen

.. voelt een diepe behoefte om jezelf uit te drukken

.. wilt songs schrijven en laten horen waarvan de woorden en akkoorden als vanzelf uit je hart komen?

.. voelt vaak een rare mix van gevoelens, waarvan je weet dat die iets positiefs kunnen opleveren door ze in muziek te gieten

.. verlangt ernaar om anderen te inspireren met je muziek, om mensen te bereiken, ze zelfs te helpen en iets mee te geven

.. voelt dat er soms geen woorden zijn, maar kun je je alleen in muziek uitdrukken

.. wilt een manier om jouw eigen ervaringen via muziek een plek geven

.. wilt een bloeiend en creatief leven met superveel energie

Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou!

Laat je stem horen.

Ontdek jouw talent.

Maak muziek vanuit je ziel!

Een persoonlijk mentoringprogramma zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt om jouw prachtige droom te realiseren!

Maak een afspraak

Je hebt maar 3 dingen nodig....

Om die singer-songwriter te worden die door je muziek anderen raakt, heb je maar drie dingen nodig:

Kickass skills

Vind jouw eigen sound in songwriting, vocals en performance. Maak muziek vanuit je ziel. Ontdek de kracht van jouw talent!

Mindset

Je hebt je mindset voor elkaar en je OWNT je shizzle. Wat jij diep van binnen gelooft, wordt werkelijkheid. Helpende gewoonten zijn de sleutel.

Connectie

Maak je droom een plan en van je twijfel 'ik KAN!' Vindt de connectie met je talent (terug) en zet jouw geluid in de wereld!

Als jij singer-songwriter wil zijn, leren wij je HOE!

Ontdek jouw Artist Identity.

Turn Pro: ontwikkel de mindset en vaardigheden van een artiest

Ontwikkel de skills die je nodig hebt

Leer hoe je nooit 'leeg' raakt

Weet wie je bent, laat je vol vertrouwen horen

OWN je ART

Bouw een stevig fundament

Maak muziek vanuit je ziel

Leer je kostbare tijd en energie effectief inzetten

Voor elk niveau: beginner of doorgewinterde songwriter

Ontwikkel je eigen sound

Vind je muzikale identiteit

Connect met je inspiratie

We hebben nu een intensief mentoringprogramma voor je, waarin je alles leert om jouw sound te vinden en jouw eigen songs te schrijven. Je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle singer-songwriter te worden. Geen act, maar ECHT. En dat allemaal zonder ooit leeg of uitgeput te raken! De opleiding bestaat uit de volgende pijlers:

01

Zingen

Aan de hand van een beproefd concept, ga je ontdekken wie jij wil zijn als vocalist. We werken met jou aan het ontdekken en trainen van hoe JIJ wil klinken. Zingen gaat om het overbrengen van emoties door muziek, waarbij jouw hart leidend is.

Je bouwt een stevig fundament op, zet je stem op z'n plek en gaat vanuit daar ontdekken HOE jij de sounds kunt maken die in jouw hart leven. Je leert het van jouw eigen persoonlijke masters: de artiesten die jij bewondert!

02

Songwriting

Je leert hoe jij JOUW verhaal in een song deelt. Aan de hand van songstructuur, melodie en tekstschrijven leer je precies wat jouw songs nodig hebben. Je leert hoe je maximaal creatief bent in je muziek, vanuit flow.

Anderen schrijven misschien ook songs, maar we helpen jou om het landschap van JOUW geluid uit te vogelen. Er is altijd ruimte om verder te komen en je te ontwikkelen.

03

Mindset

Je ontwikkelt tijdens de opleiding, de groei-mindset van een professional. Je doorbreekt beperkende overtuigingen en creatieve blokkades. Het allerbelangrijkste kado dat je leert, is dat je jouw eigen persoonlijke vorm van (zelf)sabotage loslaat, zodat jouw muziek kan gaan vliegen! Zoals Miles Davis het zei: 'The difference between an amateur and a professional is how they deal with their inner demons'.

04

Ondersteunende gewoonten

Jouw identiteit als singer-songwriter is een constant evoluerend iets. Door jouw tijd en energie vanuit flow te managen, vind je vrijheid voor je muziek. Je leert waar je jezelf in de voet schiet EN hoe je dat voorkomt! Je bouwt een sterk fundament van gewoonten die jou en je muziek ondersteunen.

05

Laat je horen!!

Muziek maak je om gehoord te worden. Weet wie je bent als singer-songwriter en laat je vol vertrouwen horen! Wij zijn je partner om je te helpen ontdekken HOE jij dat wil. En natuurlijk vervolgens hoe je dat op de best mogelijke manier doet. Live of vanuit je studio? Recording of live spelen? Je gaat jouw weg daarin ontdekken! We helpen jou een haalbaar én uitvoerbaar plan te maken.


Met een goed doordacht coachingsprogramma, kom je verder dan je ooit had gedacht

Wil jij programma dat jouw hele leven verandert, met de broodnodige persoonlijke ontwikkeling zonder schools te zijn?

Voor wie is dit NIET?

Dit is een intensief traject. Je moet er tijd in stoppen EN je gaat veranderen. We gaan intensief met jou aan het werk. Dat betekent dat het niet voor iedereen is, dat snap je misschien wel. Wij investeren heel veel tijd en energie in jou en daarom zijn we best kritisch met wie we willen werken. Dat is voor jou en voor ons fijner! Het is niet voor jou wanneer je:

 • niet bereid bent om je bestaande gewoontes aan te pakken
 • denkt dat je het eigenlijk zelf wel kan (we houden van mensen met een sterke eigen mening, maar je moet wel bereid zijn om er eens anders naar te kijken)
 • het niet ziet zitten om hard te werken (want als je er geen tijd in stopt, is het een beetje jammer. Dat vinden wij ook, dus is het beter om iets anders te zoeken)
 • geen humor hebt
 • er niet van houdt om nieuwe dingen te leren
 • voor mensen die niet geloven dat je uiteindelijk je eigen geluk zelf bepaalt (zelfs al is dat niet altijd eenvoudig)
 • niet out of the box wil leren denken

Wat zeggen anderen?

Kijk, WIJ kunnen wel zeggen dat dit traject de beste manier is om je eigen droom eens serieus te nemen. En dat het je leven compleet gaat veranderen. Maar ja …. dat hoef je dan nog niet te geloven. Daarom hier wat verhalen van anderen:

Als je echt stappen wilt maken in zowel je muzikale als persoonlijke ontwikkeling, dat kan ik de Singer-Songwriter opleiding van C-Central zeker aanbevelen! Judith en Martijn hebben heel erg veel kennis en weten je te motiveren zodat je het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ook wanneer je twijfelt aan jezelf of het niet zo goed durft, hebben zij de juiste tools in huis om te zorgen dat je dingen gaat doen die buiten je comfortzone liggen. Dit jaartraject is een waardevolle investering in jezelf!

- Floor (Zutphen)

Martijn en Judith laten me elke keer weer zien dat ik IEDER doel kan bereiken dat ik wil, als ik het maar WIL en geloof. Iedere keer wanneer ik geweest ben, ga ik weer een sprint vooruit. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen en ben in mezelf gaan geloven. Martijn en Judith motiveren je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Je doelen te halen, ook als je er bang voor bent. Ik wilde graag singer/songwriter worden, maar zag niet dat ik dit ook daadwerkelijk kon. In mijn gedachten was dit doel onrealistisch en te groot en misschien ook wel raar. Ik zing nu met alle plezier (en heb dankzij Judith ook nog hele grote stappen gezet in zangtechniek!). Post covers en eigen nummers online. Ik treed op als zangeres. Ik laat mezelf nu horen als ik zing! Ik ben in gaan zien dat je het doen wat je leuk vind en waar je stiekem al heel lang van droomt. En ik DOE het nu! Martijn en Judith begrijpen oprecht waar je staat als “beginner” en waar je naar toe wil. Ik vind dat nog steeds heel bijzonder. Met dank aan Martijn is nu ook mijn eerste EP uit. Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en  besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij hen.’

- Esther (Gaanderen)

‘Coaching bij Martijn en Judith, is zeker een ervaring. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar! In mijn eerste kennismakingssessie, die een halfuur duurde, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. Ik had veel moeite met hoog en hard zingen. Judith vertelde me dat ik gewoon bang was om het eruit te gooien en dat ik het makkelijk kon, als ik maar wist WAT ik moest doen. Mijn vocal range is nu met minimaal een octaaf omhoog geschoten en ik kan nu echt wel rock zingen!  Martijn en Judith is nooit alleen maar mijn docenten, maar ook vertrouwenspersonen die me verder helpen dan alleen zingen, songwriting en zangtechniek. `Weg met die angst` is voor mij het middelpunt geweest van de lessen en deze psychologische knop is nu zeker omgezet waardoor ik zoveel beter kan zingen en blijer ben met mijn kunnen. En…. mijn eerste album is inmiddels uit! Samen met Martijn (die de songwritingcoaching, recording en productie voor zijn rekening nam) is het beter geworden dan ik had gedacht.’

- Connor (Gaanderen)

‘Binnen het jaartraject van Judith en Martijn leer ik niet alleen de skills van zingen, gitaarspelen en songwriting, maar ook hoe ik op mijn eigen manier mijn creatieve zelf kan ontwikkelen en onderdeel maken van mijn dagelijks leven. Daarnaast kan ik met al mijn vragen terecht en is iedere keer weer vernieuwend, verrassend en leerzaam.’

- Amber (Doetinchem)

 ‘Ik raad deze opleiding af als je niet je droomleven wilt leven. Elke keer als ik Judith of Martijn heb gesproken, gaat er weer een nieuwe deur open. Het mooiste is: die deuren waren er al lang, maar dat besef je pas na een Martijn/Judith sessie. Ik doe dingen die ik 1 jaar geleden nooit had gedacht te kunnen doen. Dit is oprecht een van de beste dingen die mij is overkomen. De steun, zowel in de praktijk van zingen en songwriten, maar ook mentaal, is iets dat je niet weet dat je het nodig hebt, tot je het hebt meegemaakt. Dit is een hele erge aanrader als je echt wat wil bereiken in je artiestenleven!'

- Isabelle (Deventer)

‘De singer-songwriter opleiding is voor mij een avontuur om de artiest die in mijn schuilt, te ontdekken. Martijn en Judith zijn enorm gedreven om het beste in mij naar boven te halen, vol passie voor muziek en altijd eerlijk. Ze kunnen altijd precies aanvoelen wat er op dat moment nodig is om een stap verder te komen. Ik heb niet alleen geleerd om me te uiten door mijn songs te schrijven, maar ook om in mijn eigen kracht te blijven staan naar anderen. Ik durf me uit te spreken naar anderen en om hulp te vragen waar ik het nodig heb. Ik heb heel erg veel belemmerende overtuigingen losgelaten en heb zin om nog veel meer van ze te leren!’

- Doris (Doetinchem)

Met hulp van de singer-songwriter opleiding werk je aan het ontwikkelen van jezelf als mens en als artiest. Het is veel breder dan alleen zang, gitaarspelen of songwriting. Judith en Martijn voeden je daarbij elk vanuit hun eigen persoonlijkheid en expertise, waar voor mij veel waarde zit

- Janneke (Doetinchem)

Ik ben een hoogsensitief persoon met een enorme liefde voor muziek in mijn hart, het was steeds mijn toeverlaat ... dat is al begonnen toen ik nog kind was. Ik had al vele wegen en opleidingen gevolgd, zelfs in een jazzstudio, ook al lees ik geen noot. Ik vond het steeds erg leuk, maar er miste iets ... naar mezelf als persoon toe, mijn eigen creativiteit. Bij Martijn en Judith vond ik alles wat ik zocht.

Je leert meer liefdevol naar jezelf te kijken, en het binnen raken eender waar, begint bij jezelf ... bij jou als artiest .... de rest volgt! Martijn en Judith leren je techniek, hoe je je creativiteit vindt, hoe je jezelf neerzet, structuur in je leven ... you name it!

Wat voor mij het allermooiste is aan de opleiding bij Martijn en Judith, is dat ze puur zichzelf zijn, oprecht, compleet no nonsens. Ze zijn er voor jou, als mens en als artiest. Ze leren je omgaan met de moeilijkheden die je tegenkomt, de druk van de maatschappij, eender welke hindernis. Ze coachen je de juiste weg te vinden ... in jezelf .. in zelfliefde ... en dan straal je het uit en breng je het ook in de wereld met de muziek die 'JIJ' bent, de muziek die 'JIJ' neerzet!.

Wat je ook wenst, er is altijd een weg. Dat geloof ik nu echt. Wish it, dream it and do it!. Ik ben dankbaar voor Martijn en Judith, een ware aanrader voor iedereen die meer wil en zich in mijn verhaal herkent’

- Chloe (Kalmthout - Belgie)

‘ Martijn en Judith bieden een enorm veilige omgeving. Je leert je schaamte over jezelf echt wel overboord te zetten hierdoor. Zelfs ik, als de meest angstige zenuwpees ooit, Ik durfde me nooit te laten horen en zien ... ik voel me veilig om gewoon te ZIJN. Niks is dom, niks is verkeerd, alles kan. Martijn en Judith geven altijd hele fijne handvatten, waardoor je weer verder kunt.

Als je coaches zoekt die als familie gaan voelen, moet je bij Martijn en Judith zijn. Ze zijn heel erg lief en bemoedigend, een warm hart! De videolessen voelen altijd als een warme knuffel en het maakt niet uit hoe chaotisch, down of slecht in mn vel ik me voel. Na die lessen gaat het ALTIJD beter en zie ik waar ik heen wil en heb ik weer energie. Ik voel me gezien, veilig en gehoord. En door de maanden heen, merk ik dat ik sterker wordt en mijn muziek en mijn stem op steeds meer plekken laat horen.

Vocaal, muzikaal en op het gebied van songwriting heb ik veel meer structuur, waardoor ik echt vooruit ga. Martijn en Judith weten enorm veel over muziek, zingen en songwriting en weten het heel goed over te brengen.

De oefeningen die krijgt naast de lessen, laten je goed nadenken over je vragen, je leert jezelf de juiste vragen te stellen (en ZIJ stellen de juiste vragen!), waardoor je door kunt. Je leert zo hoe jij zelf je songs wil laten klinken en hoe je dat aan zou pakken. Heel veel mensen weten eigenlijk helemaal niet zo goed wat ze willen en op opleidingen wordt daar eigenlijk geen aandacht aan besteed. Je leert bij Martijn en Judith heel goed ontdekken wat je zelf wil en je leert de stappen om precies daar te komen en precies je eigen pad uit te kerven. In plaats van een opleiding die je vertelt hoe jij zou moeten zijn en welk pad je zou moeten volgen. Bij Martijn en Judith gaat het van ok, wat wil jij nou en dan gaan we er alles aan doen zodat je daar ook komt en dat je je eigen weg vindt. Het gaat om JOU en om wie JIJ als artiest wil zijn, en niet zozeer dat je aan bepaalde eisen zou moeten voldoen. Je creert jezelf als artiest.

Je leert enorm het belang van je mindset en vooral hoe je dit ombuigt naar wat voor jou werkt. Je werkt aan je mindset en je laat je beperkende overtuigingen los, wat een positieve invloed heeft of alles in de rest van je leven. Je gaat vliegen!

Martijn en Judith zijn niet bang om de waarheid te zeggen. het wordt wel op een manier gebracht die je helemaal in je waarde laat, zelfs als dingen niet gesugarcoat zijn. Ik waardeer dat enorm, dat ik een spiegel krijg als ik het aan het verneuken ben, Martijn en Judith helpen me VOORUIT te komen op een manier die heel veilig en fijn voelt.

Niet met allemaal regeltjes en 'zo zou het moeten en zo moet je zijn'. Juist kijken naar alle mogelijkheden en perspectief verbredend. Ik ben dol op Martijn en Judith! De dingen die jullie aanbieden raken me vaak enorm, maar dan op een goede manier.

De videolessen en Zoomsessies zijn superfijn! Het maakt namelijk helemaal niet uit waar je bent of waar je woont, je kunt gewoon lekker door, net als ik die lekker in Portugal woon en gewoon mijn opleiding kan doorzetten!

De opleiding is best een investering in geld, maar het is het geld meer dan waard! Je krijgt van Martijn en Judith zoveel meer dan alleen precies komen waar je wilt zijn (zelfs al weet je dat nog niet als je begint). Ik ben compleet verandert en ben mijn onzekerheid en chaos achter me aan het laten, waardoor ik mijn muziek nu laat horen. En ... verhuisd ben naar Lissabon!

- Nathasja (Lissabon - Portugal)

Praktisch

Ben jij klaar voor een individueel mentoringprogramma? Dit is voor jou als je er klaar voor bent om ECHT enorme stappen te zetten. Martijn en Judith zijn je persoonlijke accountability partners en geven je precies de tools die jij nodig hebt om verder te komen dan je ooit gedacht hebt.

We weten dat iedereen op z'n eigen manier leert. Of je nou een complete doe-het-zelver bent of iemand die graag met z'n vragen terecht kan, er is een manier voor iedereen om ons programma te volgen.

We starten met een kennismaking om samen te kijken of dit programma een goede match voor je is. We gaan heel nauw met je samenwerken en dan is het wel handig dat het klikt. Eerst even kletsen dus. Deze kennismaking is kostenloos en geheel vrijblijvend.

Als je start met het programma, gaan we eerst jouw wensen omzetten in doelen. We hebben dan heel helder waar we op koersen en kunnen de coaching op maat afstemmen!

Je krijgt toegang tot een online omgeving waar lessen staan die je helpen met alle onderdelen die van belang zijn om de singer-songwriter te worden die je bent. Deze lessen zijn met zorg samengesteld door Martijn en Judith (dus vanuit jaren van ervaring in het van binnenuit ontwikkelen van muzikale vaardigheden). Hun manier van werken, vind je echt nergens anders.

Naast deze lessen, krijg jij elke week een individueel coachingsmoment met Martijn of Judith. Dit kan via videobellen of live in onze studio in Zutphen. Tijdens dit moment is er ruimte voor jouw vragen, krijg je individueel les, werken we aan het doorbreken van je creatieve blokkades en gaan we aan de slag met jouw songs.

We beseffen dat een proces als dat wat je aangaat met dit programma, nogal veel in beweging brengt. Daarom krijg je ook toegang tot de 24/7 app-service! Dit betekent dat je ALTIJD contact met ons kunt zoeken via WhatsApp. Wij zijn er om jou te helpen en ondersteunen bij het worden van de singer-songwriter die je bent!

Aanbieding:

We hebben nu een prachtige aanbieding voor je!

Let op: ... we hebben nog maar 8 plekken beschikbaar. VOL=VOL

 • online omgeving met videolessen, handouts, opdrachten en meer
 • uitgebreide intake waar we samen jouw doelen bepalen
 • 30 wekelijkse individuele check-ins (onbetaalbaar!) met Martijn en Judith voor coaching op maat
 • je mag ons altijd appen als je ergens tegenaan loopt. Je krijgt binnen 24 uur antwoord (vaak al veel eerder)
 • BONUS (t.w.v. € 211,-): toegang tot alle online cursussen :
  - Songwriting Jumpstart - Garageband voor songwriters - Gitaar voor beginners

Dit alles krijg je nu voor

geen € 2997,- maar € 1997,-

Omdat dit een intensief traject is, waar we veel met elkaar gaan werken, willen wij graag eerst met je kennismaken.

Na dit gesprek, reserveer je je plek door een aanbetaling te doen van € 400,-

Je hebt dan gelijk toegang tot de online lesomgeving.

In januari 2021 starten we met een intake (als start van de persoonlijke coaching).

Dan krijg je ook de factuur voor het totaalbedrag (min de aanbetaling).

Betalen van het resterend bedrag in 5 maandelijkse termijnen van € 352,-- is mogelijk.

Over ons

Wij Martijn en Judith Luimes. We leren singer-songwriters en muzikanten om hun eigen geluid te bevrijden, zodat ze muziek gaan maken vanuit hun soul. En vervolgens succesvol te zijn in hun art! Dat is wat we al 15 jaar doen en waar we inmiddels al honderden mensen mee hebben geholpen.

Wij vinden het geweldig wanneer mensen hun eigen innerlijk kompas gaan volgen en hun potentie leren vervullen. Dat ze het vertrouwen EN de skills hebben ontwikkeld om echt te gaan voor hun passie! Wij geloven dat deze wereld muzikanten nodig heeft die midden in hun talent staan en durven SHINEN, zodat ze anderen inspireren om ook te groeien boven zichzelf uit!

Ontmoet Martijn en Judith hier!

Judith Luimes

Zangeres, songwriter, zangcoach

Judith's kracht is om mensen via hun stem (opnieuw) te connecten met hun ziel. Om dat wat je van binnen voelt dat er mogelijk is, naar buiten te laten stromen en dan het liefst via de gemakkelijkste weg.

Judith heeft aan den lijve ervaren wat het is om geblokkeerd kunstenaar te zijn, door verschillende keren burnout en depressief te raken. Het kantelpunt is geweest om te gaan luiteren naar het het zachte fluisterstemmetje van binnen dat sprak over muziek, kunst, inspiratie volgen en het leven BELEVEN. 

In haar zoektocht om naar echte vocale en persoonlijke vrijheid, heeft ze les gehad van de besten op het gebied van zingen en het samenspel tussen geest-ziel-lichaam. Judith is naast haar werk, altijd bezig om zichzelf te blijven ontwikkelen door opleidingen te volgen. Deze kennis draagt ze dan weer uit in haar coaching en video's.

Ze heeft inmiddels jaren ervaring als zangcoach en als psychosomatisch ergotherapeut.

Martijn Luimes

Producer, songwriter, gitarist

Martijn's passie om muzikanten te helpen hun droom om eigen muziek te maken te gaan volgen en echt stappen nemen om deze droom te realiseren.

Na zijn afstuderen HTS Elektrotechniek, ervaarde hij dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij voelde dat hij zou gek worden als hij geen muziek kon maken. Hij besloot om gehoor te geven aan die dringende behoefte om muziek te maken. Inmiddels heeft hij verschillende albums geschreven en geproduceerd en velen geholpen de songs te maken die in hun hart leven.

Als life-time learner is hij altijd bezig om zich te verdiepen in de nieuwste kennis op het gebied van muziek maken, songwriten en muziekproductie.

Martijn gelooft, dat om echt iets te leren, het nodig is om het zelf te ontdekken. Alles kun je uitvogelen, ook muziek maken (dat is dan toch een beetje de ingenieur in hem). Hij ziet het als zijn uitdaging om iemand zijn eigen ‘juiste manier’ te helpen vinden.

Veelgestelde Vragen

Hoe weet ik of het wat voor mij is?

De eerste stap om te beginnen met dit mentoringprogramma is dat we een kennismakingsgesprek hebben. Tijdens dat gesprek kijken we of dit programma op dit moment voor jou is.  

Hoeveel tijd ben ik kwijt per week?

In principe is hoe meer tijd je er insteekt hoe meer je eruit haalt. Maar ga uit van een uur per werkdag (dus 5 uur per week). Ons programma is zo ingericht dat je onderbewuste flink aan het werk gezet wordt. Je zult dan ook merken dat je hiernaast er onbewust veel meer mee bezig bent.

Hoeveel ervaring in songwriting moet ik hebben?

Geen. Het is niet nodig dat je al liedjes hebt geschreven. Je moet natuurlijk wel de drive hebben om dit te doen. Misschien ben je al eens begonnen, maar heb je het niet af kunnen maken. Je leert een idee om te zetten in een song te schrijven.

Heb je al wel ervaring met songwriting, dan kunnen we er dieper in duiken en het onderste uit de kan halen.

Dit programma is zeer geschikt voor artiesten die zijn vastgelopen en graag weer (opnieuw) willen connecten met hun talent en creativiteit. Ons programma helpt je om steeds nieuwere en diepere lagen aan te raken én die een plek te geven in je sound en je songs!

Maakt het uit waar ik woon?

Nee. We werken online met Zoom, Bandlab, Google Drive en daarnaast natuurlijk ook Whatsapp. De lessen zijn digitaal en kun je bekijken op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt ze net zo vaak doornemen als jij wilt, we raden je zelfs aan om ze vaker te doen!  

Mocht je willen, is het uiteraard mogelijk om live coaching te krijgen. Dat kan in onze studio in Zutphen.

Wanneer kan ik beginnen?

Meteen. Zodra we (aan de hand van het kennismakingsgesprek) van beide kanten besluiten dat dit programma voor jou is, kun je meteen starten met de online lessen. De afspraken voor individuele check-ins starten in januari 2021.  

Hoe ziet een wekelijkse online les er eigenlijk uit?

Een les heeft vaak een video met daarbij opdrachten. Er zijn ook lessen met alleen maar tekst. Het programma is zo ingericht dat je vanuit je eigen weten leert wat jij wil leren om jouw sound te maken. We leren je het zelf te doen!