Martijn en Judith laten me elke keer weer zien dat ik IEDER doel kan bereiken dat ik wil, als ik het maar WIL en geloof. Iedere keer wanneer ik geweest ben, ga ik weer een sprint vooruit. Ik heb mezelf een stuk beter leren kennen en ben in mezelf gaan geloven. Martijn en Judith motiveren je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Je doelen te halen, ook als je er bang voor bent. Ik wilde graag singer/songwriter worden, maar zag niet dat ik dit ook daadwerkelijk kon. In mijn gedachten was dit doel onrealistisch en te groot en misschien ook wel raar. Ik zing nu met alle plezier (en heb dankzij Judith ook nog hele grote stappen gezet in zangtechniek!). Post covers en eigen nummers online. Ik treed op als zangeres. Ik laat mezelf nu horen als ik zing! Ik ben in gaan zien dat je het doen wat je leuk vind en waar je stiekem al heel lang van droomt. En ik DOE het nu! Martijn en Judith begrijpen oprecht waar je staat als “beginner” en waar je naar toe wil. Ik vind dat nog steeds heel bijzonder. Met dank aan Martijn is nu ook mijn eerste EP uit. Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en  besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij hen.
Esther Josephine

Coaching bij Martijn en Judith, is zeker een ervaring. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar! In mijn eerste kennismakingssessie, die een halfuur duurde, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. Ik had veel moeite met hoog en hard zingen. Judith vertelde me dat ik gewoon bang was om het eruit te gooien en dat ik het makkelijk kon, als ik maar wist WAT ik moest doen. Mijn vocal range is nu met minimaal een octaaf omhoog geschoten en ik kan nu echt wel rock zingen!  Martijn en Judith is nooit alleen maar mijn docenten, maar ook vertrouwenspersonen die me verder helpen dan alleen zingen, songwriting en zangtechniek. `Weg met die angst` is voor mij het middelpunt geweest van de lessen en deze psychologische knop is nu zeker omgezet waardoor ik zoveel beter kan zingen en blijer ben met mijn kunnen. En…. mijn eerste album is inmiddels uit! Samen met Martijn (die de songwritingcoaching, recording en productie voor zijn rekening nam) is het beter geworden dan ik had gedacht.
Connor Patrick

Martijn, jouw cursus heeft mij over een drempel geholpen, namelijk dat ik ook een eigen lied kan schrijven. Je geeft veel informatie en inspiratie prijs en de afwisseling van opdrachten in de lessen maakt dat ik de cursus prettig en goed kan volgen. Ik heb geleerd hoe je een eigen lied kan schrijven, dit is voor mij van onschatbare waarde. 
Doris

Floor

Amber

Sinds ik bij C-Central het jaartraject volg, is mijn confidence-level enorm gestegen. Elke keer krijg ik weer een enorm goed gevoel in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. Ik ben blij dat ik bij Martijn en Judith terecht ben gekomen!
Isabelle

Louise

Lobke

Corrie

Remco

Bram

Wieneke

Marije