Martijn & Judith

Over C-Central

Wij zijn Martijn & Judith Luimes

Onze Missie is om de wereld te helen door mensen via zang en muziek te (her-) connecten met hun ziel. 


Van jongs af aan was muziek voor ons allebei super belangrijk. Wij droomden van een leven waar we songs zouden maken en met muziek ons geld verdienen. We voelden dat wij bedoeld waren om zo de wereld een beetje mooier te maken!

Wensen zijn voorgevoelens van waartoe jij in staat bent - Goethe

Maar .... het kwam er nooit van. We leefden in een kramp van angst voor de mening van anderen. Diep van binnen geloofden we dat we gewoon niet goed genoeg waren. In ons hoofd was de constante ruis van veroordeling aanwezig, een Toeteraar die over alles wat er voor ons toe deed, iets naars te zeggen had!

In die tijd waren we continu aan het overleven. Er was geen lol aan, elke dag leek hetzelfde als gisteren en diep van binnen knaagde een leegte die we niet aan durfden te kijken. Eigenlijk waren we bang voor onze eigen potentie, want stel je eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren als we ECHT onszelf zouden zijn??


Creativity, like human life itself, begins in darkness - Julia Cameron

Tot het moment dat we besloten dat we er genoeg van hadden om zo te leven! Er moest toch meer zijn??? Muzikanten moeten muziek maken, anders gaat er van binnen iets dood. Wij gingen op weg om onze droom werkelijk te leven!

Believe in my voice and open your wings -Wax//Wayne

Wij zochten de stilte op om onze eigen schaduwen aan te kijken. Door in te tappen op onze innerlijke Bron, konden we voorbij gegaan aan het gegil van die Innerlijke Toeteraar.

En weet je ... we hebben alles gekregen waar we naar verlangden! Onze muziek stroomt als nooit tevoren en geld is er altijd genoeg.  Als bonus kregen we ook nog eens energie, inspiratie, gezondheid en geluk kado!


The  way you do anything is the way you do everything - Tom Waits.                                                      


Dit is wat we jou ook graag leren: jouw droom vormgeven door via zang en muziek de connectie aan te gaan met de Fluisterstem van je creatieve inspiratie!