Master Artist

Meer dan een Singer-Songwriter Opleiding

Vind je unieke sound

Master je Mindset

Realiseer je droom

Master Artist is veel meer dan alleen een singer-songwriter opleiding

  • Jij wilt je (muzikale) droom serieus nemen 
  • Je eigen sound ontwikkelen
  • Je Artist Identity ontdekken
  • (Betere) songs schrijven en je zang ontwikkelen
  • Je creatieve blokkades doorbreken 

  • Misschien wel goede opnames maken

  • Jezelf terugvinden

  • Nieuwe muzikale inspiratie ontdekken

  • Misschien zelfs wel je werk maken van je muziek?

Wij zijn Martijn & Judith Luimes.

Van jongs af aan was muziek voor ons allebei super belangrijk. Wij droomden van een leven waar we songs zouden maken en met muziek ons geld verdienen.

We voelden dat wij bedoeld waren om zo de wereld een beetje mooier te maken!

    Wensen zijn voorgevoelens van waartoe jij in staat bent - Goethe

Maar .... het kwam er nooit van. We leefden in een kramp van angst voor de mening van anderen. Diep van binnen geloofden we dat we gewoon niet goed genoeg waren. In ons hoofd was de constante ruis van veroordeling aanwezig, een stemmetje dat over alles wat er voor ons toe deed, iets naars te zeggen had!

In die tijd waren we continu aan het overleven. Er was geen lol aan, elke dag leek hetzelfde als gisteren en diep van binnen knaagde een leegte die we niet aan durfden te kijken.

Eigenlijk waren we bang voor onze eigen potentie, want stel je eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren als we ECHT onszelf zouden zijn??

    Creativity, like human life itself, begins in darkness - Julia Cameron

Tot het moment dat we besloten dat we er genoeg van hadden om zo te leven! Er moest toch meer zijn??? Muzikanten moeten muziek maken, anders gaat er van binnen iets dood.

Wij gingen op weg om onze droom werkelijk te leven!


Wij realiseerden ons dat we zelf onze grootste vijand waren en dat het aan ons was om aan te kijken en te veranderen wat ons tegenhield. Het was een diep emotioneel proces, maar zo prachtig! De vrijheid die we gevonden hebben, gunnen we iedereen!

En weet je ... we hebben alles gekregen waar we naar verlangden! Onze muziek stroomt als nooit tevoren en geld is er altijd genoeg.  Als bonus kregen we ook nog eens energie, inspiratie, gezondheid en geluk cadeau.

Dit is wat we jou ook graag leren: jouw muzikale droom realiseren door je mindset te shiften en je sound te ontwikkelen!

15+
Jaar ervaring
500+
Klanten geholpen
100+
Songs geschreven

Esther Josephine

Martijn en Judith motiveren je om het allerbeste uit jezelf te halen. Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij hen. Mijn leven is compleet veranderd!

Het werkt niet om steeds weer zelf te proberen om jouw creatieve blokkades te doorbreken. Je loopt dan namelijk steeds in dezelfde cirkeltjes


Zo werkt het dus niet....

Een mentoringprogramma zou wel eens precies kunnen zijn wat jij nodig hebt!

Dit is Master Artist 

Realiseer je droom

Wij creatievelingen zijn meestal bezig op heel veel verschillende fronten, maar om echt ook ergens te komen, ga jij je binnen Master Artist focussen.

Je ontdekt jouw persoonlijke doel aan de hand van een beproefd concept, wat dat ook is! Je (eerste) EP? Live optreden met jouw songs? Een eigen YouTube-kanaal? Een band?

Master Artist helpt je om de meester te worden van je brein. Wij creatievelingen hebben een prachtig brein, maar kunnen onszelf ook enorm in de voet schieten. 

Je leert je eigen psychologie beter begrijpen EN dat omzetten in gewoonten die wel voor je werken

Vind je eigen sound

Je eigen unieke sound is niet iets dat je komt aanwaaien. Die ontwikkel je! Binnen Master Artist werk je aan het ontdekken van hoe je wilt klinken EN het toepassen in je zang, songwriting en recording. We gaan voor kwaliteit en een echte, authetieke weergave van het beste dat jij te bieden hebt in je muziek

Zingen 

Zingen is het overbrengen van emotie!

In Master Artist leer je daarom hoe je jezelf laat horen. We werken aan zangtechniek, storytelling, emotiewerk, adem, performance, resonans. De stijl maakt daarbij niet uit

Songwriting

Leer hoe je songs schrijft die weergeven wat jij echt wilt zeggen.

Of je nu al heel veel ervaring hebt of alleen nog maar losse stukjes hebt gemaakt. 

Liedstructuur, tekst, muziek, alles komt aan bod

Het is tegenwoordig gemakkelijk en betaalbaar geworden om zelf een goede authentieke opname te maken in je thuisstudio

Binnen Master Artist leer je hoe je dat doet!

Floor Vlutters

"Je leert bij Martijn en Judith heel goed ontdekken wat je zelf wil en je leert de stappen om precies daar te komen en precies je eigen pad uit te kerven.

Het gaat om JOU en om wie JIJ wil zijn, en niet zozeer dat je aan bepaalde eisen zou moeten voldoen. Je creëert jezelf. Je gaat vliegen! "

BONUS (t.w.v. € 3000,--!!)

Master Artist is INCLUSIEF een online omgeving met AL het materiaal dat we hebben (inmiddels al ruim 60 uur!).

Dus naast wekelijkse live classes en geregeld live dagen, heb je ook nog eens eens een complete bibliotheek tot je beschikking 

In de online omgeving vind je alles wat je nodig hebt om betere songs te schrijven, deze uit te werken en op te nemen en je zang op een hoger plan te tillen

Je krijgt alles wat je nodig hebt om van een idee of tekst te komen tot een uitgewerkte opname, zelfs al kun je nog helemaal geen instrument spelen. 

Hoe cool zou het zijn om jouw eigen muziek uit te brengen op YouTube, Spotify of waar je maar wilt?SONGWRITING JUMPSTART

Leer hoe jij van allerlei losse stukjes muziek en tekst, komt naar een volledige song.

MAAK je eigen BEGELEIDINGSTRACK

In deze cursus leer je hoe je een begeleiding maakt bij je zang. Ook als je helemaal geen instrument kunt spelen!

van IDEE naar DEMO

Leer hoe jij jouw songidee uitwerkt tot een complete demo die je kunt laten horen aan de wereld.

GARAGEBAND voor SONGWRITERS

In deze cursus leer je hoe je je I-pad of macbook gebruikt als je Eigen Persoonlijke Opnamestudio!

GITAARBOEK voor BEGINNERS

Je leert alles wat je nodig hebt om jezelf te  begeleiden op gitaar! 

Kies jouw beste optie

Limited
2500,-
1500,-
of 5 termijnen van € 333
 • 6 maanden
 • 1 livedag
 • + BONUS
meest gekozen

Dive in Deep

4000,-
2500,-
of 7 termijnen van € 367
 • 12 maanden
 • 2 livedagen
 • + BONUS
Voor iedereen die meer wil!
"Je leert meer liefdevol naar jezelf te kijken, en het binnen raken eender waar, begint bij jezelf ... bij jou als artiest .... de rest volgt! Martijn en Judith leren je techniek, hoe je je creativiteit vindt, hoe je jezelf neerzet, structuur in je leven ... you name it! Ik ben dankbaar voor Martijn en Judith, een ware aanrader voor iedereen die meer wil"
Chloe (Kalmthout - Belgie) 
Ik ben compleet veranderd.
"Martijn en Judith bieden een enorm veilige omgeving. Je leert je schaamte over jezelf echt wel overboord te zetten hierdoor. Ik voel me veilig om gewoon te ZIJN.


 Ik ben compleet veranderd, waardoor ik mijn muziek nu laat horen.
Nathasja (Lissabon - Portugal) 
Dit is het meer dan waard!

Master Artist is het geld meer dan waard! Je krijgt zoveel meer dan alleen precies komen waar je wilt zijn (zelfs al weet je dat nog niet als je begint). 


Judith en Martijn weten ook nog eens enorm veel over muziek, zingen en songwriting en kunnen het heel goed overbrengen."

Annemarie (Zevenaar) 

Ontdekken van de artiest in mij

"Master Artist is een avontuur om de artiest die in mij schuilt, te ontdekken. Martijn en Judith zijn enorm gedreven om het beste in mij naar boven te halen, vol passie voor muziek en altijd eerlijk! Ze hebben me enorm geholpen om mijn beperkingen los te laten!"
Doris (Doetinchem)
Ontdekken als mens en artiest

"Het is veel breder dan alleen zang, een instrument of songwriting. Met hulp van Master Artist werk je aan het ontdekken van jezelf als mens en als artiest. Judith en Martijn voeden je daarbij elk vanuit hun eigen persoonlijkheid en expertise, waar voor mij veel waarde zit "

Janneke (Doetinchem)
Mijn creatieve zelf ontwikkelen 
"Binnen Master Artist van Judith en Martijn leer ik niet alleen de skills van zingen, gitaarspelen en songwriting, maar ook hoe ik op mijn eigen manier mijn creatieve zelf kan ontwikkelen en onderdeel maken van mijn dagelijks leven."
Amber (Kilder)

Ik ben blijer met mijn kunnen

Coaching bij Martijn en Judith, is zeker een ervaring. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar! In mijn eerste halfuur, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. 

Ik kan nu zoveel beter zingen en ben blijer met mijn kunnen. En…. mijn eerste album is inmiddels uit!

Connor Patrick (Gaanderen)
Mijn confidence-level is enorm gestegen

"Sinds ik bij C-Central ben, is mijn confidence-level enorm gestegen. Elke keer krijg ik weer een enorm goed gevoel in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. Ik ben blij dat ik bij Martijn en Judith terecht ben gekomen!t "

Isabelle - Deventer
 Ik ben een ander mens
"Ik heb mijn eigen belemmeringen leren zien, veroorzaakt door mijn overtuigingen. Ook de vervolgstappen om daarna zaken concreet te maken, vergeten Martijn en Judith niet. Ik ben een ander mens geworden"
Corrie (Apeldoorn)

Het is NU de tijd!

Het dient helemaal niks en niemand wanneer jij je klein houdt. Niemand wordt er beter van als jij je licht dimt. 


Als je voelt dat het jouw tijd is, dan is het de tijd voor actie!

Moet ik ervaring hebben met zingen of songwriting?


Nee! Dit programma is zo ingericht dat zowel een beginner als een (zeer) gevorderde artiest er grote stappen mee gaat zetten.

Master Artist is precies voor jou als je je vast voelt zitten en graag weer (opnieuw) willen connecten met je talent en creativiteit. Je ontdekt steeds nieuwere en diepere lagen én die een plek te geven in je sound en je songs!

Het is dus niet nodig dat je al liedjes hebt geschreven of gezongen. Je moet er natuurlijk wel zin in hebben om dit te doen! Misschien ben je al eens begonnen, maar heb je het niet af kunnen maken of durf je niet eens te gaan zingen?  No worries: wij helpen je! 

Heb je al wel ervaring met zingen en songwriting, dan duiken we dieper in jouw mogelijkheden om zo het onderste uit de kan te halen.


Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij de lessen?


Geen probleem! Alles wordt opgenomen, dus het maakt niet uit als je een keer niet kunt. Je kunt altijd de lessen terugkijken! Trouwens... je zult merken dat je altijd precies bent en doet wat NU belangrijk is.


Maakt het uit waar ik woon?


Nee. We werken via internet, dus jij kunt het volgen op de plek en het tijdstip waar je maar wilt. Alles is digitaal en kun je kunt het net zo vaak doornemen als jij wilt, we raden je zelfs aan om ze vaker te doen!  

Het programma is zo ingericht dat je vanuit je eigen weten leert wat jij wilt leren om jouw sound te maken. We leren je het zelf te doen! 

De live-dagen zijn in Zutphen, een prachtig stadje aan de IJssel, tussen de prachtige Veluwe en de Achterhoek. Onze studio is goed bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.


Werkt zoiets eigenlijk wel online?


We horen vaak dat mensen in eerste instantie een beetje bang zijn dat de energie van online werken minder is dan live bij elkaar komen. Als ze vervolgens een keer met ons gewerkt hebben, is dat helemaal over! We durven dus te stellen dat wij online minstens zo'n goede vibe neer kunnen zetten als wanneer je live bij ons bent! Echte connectie kan overal.

Leren zingen, diepzielduiken, jezelf opnemen en songwriten kan via een online class net zo effectief (misschien zelfs wel beter ... ) als live. Jouw dromen via een afgestemd plan realiseren, gaat prima. En je leven transformeren is natuurlijk helemaal onafhankelijk van de vorm waarin je de tools aangereikt krijgt.

Naast online, houden we er ook van om elkaar live te ontmoeten! Vandaar dat we (minimaal) 2x per jaar een livedag organiseren.


Hoeveel werk is het eigenlijk?


In principe is het natuurlijk zo dat hoe meer tijd je er insteekt, hoe meer je eruit haalt. De meeste deelnemers gaan uit van een uur per werkdag (dus 5 uur per week). Ons programma is zo ingericht dat je onderbewuste flink aan het werk gezet wordt. Je zult dan ook merken dat je er onbewust veel mee bezig bent en op onverwachte gebieden heel mooie stappen gaat zetten!

Om te voorkomen dat je overweldigd raakt en het teveel voor je wordt, hebben we rustmomenten ingebouwd. We weten heel goed dat rust nodig is om te kunnen leren en transformeren! In de schoolvakanties heb je tijd om dingen in te laten zakken en te herhalen.  


Wat als ik achterloop?


In dit programma kun je niet achterlopen! Iedereen werkt aan zijn/haar eigen doelen in het eigen tempo. Er bestaat niet zoiets als achterlopen, je zult merken dat je altijd precies op het punt bent waar je zijn moet.

We helpen je met het focussen op wat voor jou belangrijk is middels het Persoonlijk Leerpad. Elke drie maanden ga je vieren wat je geleerd hebt en voelen wat je volgende stap is aan de hand van een beproefd concept


Ik vind het een behoorlijke investering ...


Probeer er ook eens anders naar te kijken. Het kost je wat om mee te doen, maar wat is de prijs van NIET mee doen? De prijs van begraven dromen is nogal hoog als je denkt aan relaties, gezondheid, vreugde en wat je nalaat. 

Dit traject helpt je om je leven compleet vorm te geven naar hoe jij dat ECHT wilt. Je krijgt bewustwording over jezelf en wat jij wilt zeggen. En je leert ook nog eens de skills om jouw muziek te maken en in de wereld te zetten! Je leert om jouw eigen en unieke stem te bevrijden. Alles met elkaar iets dat je (creatieve) leven compleet verandert.

Investeren in jezelf is een commitment aangaan. Jezelf bereid verklaren om nu echt die verandering door te zetten. Je krijgt hoe dan ook meer dan je nu zou kunnen bedenken als je het vanuit deze energie doet!


Meer weten?