Master Artist

Bevrijd de singer-songwriter in jou

Vind je eigen inspiratie

Ontwikkel je sound

Schrijf (betere) songs

Neem jezelf op

Wij zijn Martijn & Judith Luimes.

Van jongs af aan was muziek voor ons allebei super belangrijk. Wij droomden van een leven waar we songs zouden maken en met muziek ons geld verdienen. We voelden dat wij bedoeld waren om zo de wereld een beetje mooier te maken!

Wensen zijn voorgevoelens van waartoe jij in staat bent - Goethe

Maar .... het kwam er nooit van. We leefden in een kramp van angst voor de mening van anderen. Diep van binnen geloofden we dat we gewoon niet goed genoeg waren. In ons hoofd was de constante ruis van veroordeling aanwezig, een Toeteraar die over alles wat er voor ons toe deed, iets naars te zeggen had!

In die tijd waren we continu aan het overleven. Er was geen lol aan, elke dag leek hetzelfde als gisteren en diep van binnen knaagde een leegte die we niet aan durfden te kijken. Eigenlijk waren we bang voor onze eigen potentie, want stel je eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren als we ECHT onszelf zouden zijn??

Creativity, like human life itself, begins in darkness - Julia Cameron

Tot het moment dat we besloten dat we er genoeg van hadden om zo te leven! Er moest toch meer zijn??? Muzikanten moeten muziek maken, anders gaat er van binnen iets dood. Wij gingen op weg om onze droom werkelijk te leven!

Believe in my voice and open your wings -Wax//Wayne

Wij zochten de stilte op om onze eigen schaduwen aan te kijken. Door in te tappen op onze innerlijke Bron, konden we voorbij gegaan aan het gegil van die Innerlijke Toeteraar.

En weet je ... we hebben alles gekregen waar we naar verlangden! Onze muziek stroomt als nooit tevoren en geld is er altijd genoeg.  Als bonus kregen we ook nog eens energie, inspiratie, gezondheid en geluk kado!

The  way you do anything is the way you do everything - Tom Waits

Dit is wat we jou ook willen leren: jouw droom vormgeven door de connectie aan te gaan met de Fluisterstem van je creatieve inspiratie!

Als dit je aanspreekt, laten we dan afspreken en kennismaken (gratis natuurlijk!)

15+
Jaar ervaring
500+
Klanten geholpen
100+
Songs gemaakt

Esther Josephine

Martijn en Judith motiveren je om het allerbeste uit jezelf te halen. Ik heb enorme sprongen gemaakt op het gebied van zang, creativiteit en zelfbeeld en besef dat dit NOOIT was gebeurt als ik niet was begonnen bij hen. Mijn leven is compleet veranderd!

Je kunt steeds weer zelf proberen om door je creatieve blokkades heen te breken. Maar dat is niks anders dan keer op keer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten.


Zo werkt het dus niet....

Een mentoringprogramma zou wel eens precies kunnen zijn wat jij nodig hebt!

Master Artist is veel meer dan alleen een singer-songwriter opleiding

  • Creëer jouw muziek leven van binnenuit
  • Laat jezelf horen door jezelf op te nemen
  • Ontwapen je blokkades en vind creatieve vrijheid

  • Maak muziek en zing zoals jij echt wilt klinken

  • Ga voorbij je Innerlijke Toeteraar en leer te koersen op de Fluisterstem van Inspiratie

  • Wordt een zelfstandig singer-songwriter en maak je eigen keuzes

  • Stap uit je eigen schaduw en leef waar je van droomt

Dit is Master Artist ....

Een persoonlijk leerpad

Wij creatievelingen zijn meestal bezig op heel veel verschillende fronten, maar om echt ook ergens te komen, ga jij je focussen.

Alle paden werken vervolgens richting jouw persoonlijke doel, wat dat ook is! Je (eerste) EP? Live optreden met jouw songs? Een eigen YouTube-kanaal? Een band?

Live lessen en Q&A

We komen vrijwel wekelijks samen, waarbij we aan de slag gaan met vanuit je ziel JOUW geluid in de wereld te zetten. Zingen, Artist Life Coaching, diepzielduiken en nog veel meer! 

Binnen de live lessen en Q&A is veel interactie en uiteraard alle ruimte voor jouw vragen. 

Community

Een ondersteunende omgeving is van levensbelang voor ons als zelfstandige Artists. Een plek om samen te ontdekken en mooie dingen te maken.

Stel je een plek voor waar het veilig is en waar jouw creatieve hart kan ademen. Dat is de community!

Online Leeromgeving

In jouw eigen tempo ga je aan de slag met al het materiaal dat wij voor je hebben gemaakt. En ... het wordt doorlopend aangevuld!

Inmiddels vind je al ruim 60 uur aan materiaal in de online omgeving! En dat wordt elke week meer!

Live dagen

Meerdere keren per jaar vindt er een een livedag plaats binnen Master Artist! Supergaaf!!

Op de livedagen passeert van alles dat belangrijk is voor jou om een evenwichtig muzikaal en creatief leven op te bouwen. En natuurlijk gaan we elkaar horen!

1:1 coaching (optioneel)

Met hulp van 1:1 coaching met Martijn & Judith ga je ongekend grote stappen zetten. We werken intensief samen om jouw diepste dromen te verhelderen EN te realiseren!

Als jij een diepe transformatie van je leven wilt, is dit de optie voor jou!

Floor Vlutters

"Je leert bij Martijn en Judith heel goed ontdekken wat je zelf wil en je leert de stappen om precies daar te komen en precies je eigen pad uit te kerven.

Het gaat om JOU en om wie JIJ wil zijn, en niet zozeer dat je aan bepaalde eisen zou moeten voldoen. Je creëert jezelf. Je gaat vliegen! "

BONUS (twv. € 600,--!!)

Natuurlijk leer je ook de skills om een goede singer-songwriter te zijn! Master Artist is nu INCLUSIEF alle singer-songwriter cursussen die we hebben!

Dat betekent dat je, naast dat je je leven gaat vormgeven zoals jouw ziel fluistert, ook nog eens leert om jouw muziek te maken! 

Je krijgt alles wat je nodig hebt om van een idee of tekst te komen tot een uitgewerkte opname, zelfs al kun je nog helemaal geen instrument spelen. SONGWRITING JUMPSTART

Leer hoe jij van allerlei losse stukjes muziek en tekst, komt naar een volledige song.

MAAK je eigen BEGELEIDINGSTRACK

In deze cursus leer je hoe je een begeleiding maakt bij je zang. Ook als je helemaal geen instrument kunt spelen!

van IDEE naar DEMO

Leer hoe jij jouw songidee uitwerkt tot een complete demo die je kunt laten horen aan de wereld.

GARAGEBAND voor SONGWRITERS

In deze cursus leer je hoe je je I-pad of macbook gebruikt als je Eigen Persoonlijke Opnamestudio!

GITAARBOEK voor BEGINNERS

Je leert alles wat je nodig hebt om jezelf te  begeleiden op gitaar! 

Is dit voor jou?

Dit is een programma waarin we heel nauw gaan samenwerken. Je snapt dat het dan wel handig is dat het klikt! Om te kijken of het een match is, spreken we eerst even af erover te kletsen.

Kies jouw beste optie

Limited

Basic

2500,-
1500,-
of 5 termijnen van € 317
 • 6 maanden
 • 2 livedagen
 • + BONUS
 • 1:1 coaching
meest gekozen

Dive in Deep

4000,-
2500,-
of 7 termijnen van € 367
 • 12 maanden
 • 4 livedagen
 • + BONUS
 • 1:1 coaching

BEST DEAL

Total Make-Over

8000,-
5500,-
of 11 termijnen van € 550
 • 24 maanden
 • 8 livedagen
 • + BONUS
 • 8 uur 1:1 coaching

Meer weten?

We praten graag even met je om te kijken of dit een match voor je is!

Wat anderen zeggen

Voor iedereen die meer wil!
"Je leert meer liefdevol naar jezelf te kijken, en het binnen raken eender waar, begint bij jezelf ... bij jou als artiest .... de rest volgt! Martijn en Judith leren je techniek, hoe je je creativiteit vindt, hoe je jezelf neerzet, structuur in je leven ... you name it! Ik ben dankbaar voor Martijn en Judith, een ware aanrader voor iedereen die meer wil"
Chloe (Kalmthout - Belgie) 
Ik ben compleet veranderd.
"Martijn en Judith bieden een enorm veilige omgeving. Je leert je schaamte over jezelf echt wel overboord te zetten hierdoor. Ik voel me veilig om gewoon te ZIJN.


 Ik ben compleet veranderd, waardoor ik mijn muziek nu laat horen.
Nathasja (Lissabon - Portugal) 
Dit is het meer dan waard!

Master Artist is het geld meer dan waard! Je krijgt zoveel meer dan alleen precies komen waar je wilt zijn (zelfs al weet je dat nog niet als je begint). 


Judith en Martijn weten ook nog eens enorm veel over muziek, zingen en songwriting en kunnen het heel goed overbrengen."

Annemarie (Zevenaar) 

Ontdekken van de artiest in mij

"Master Artist is een avontuur om de artiest die in mij schuilt, te ontdekken. Martijn en Judith zijn enorm gedreven om het beste in mij naar boven te halen, vol passie voor muziek en altijd eerlijk! Ze hebben me enorm geholpen om mijn beperkingen los te laten!"
Doris (Doetinchem)
Ontdekken als mens en artiest

"Het is veel breder dan alleen zang, een instrument of songwriting. Met hulp van Master Artist werk je aan het ontdekken van jezelf als mens en als artiest. Judith en Martijn voeden je daarbij elk vanuit hun eigen persoonlijkheid en expertise, waar voor mij veel waarde zit "

Janneke (Doetinchem)
Mijn creatieve zelf ontwikkelen 
"Binnen Master Artist van Judith en Martijn leer ik niet alleen de skills van zingen, gitaarspelen en songwriting, maar ook hoe ik op mijn eigen manier mijn creatieve zelf kan ontwikkelen en onderdeel maken van mijn dagelijks leven."
Amber (Kilder)

Ik ben blijer met mijn kunnen

Coaching bij Martijn en Judith, is zeker een ervaring. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is echt waar! In mijn eerste halfuur, heb ik meer geleerd dan in de voorgaande drie jaar dat ik les had bij anderen. 

Ik kan nu zoveel beter zingen en ben blijer met mijn kunnen. En…. mijn eerste album is inmiddels uit!

Connor Patrick (Gaanderen)
Mijn confidence-level is enorm gestegen

"Sinds ik bij C-Central ben, is mijn confidence-level enorm gestegen. Elke keer krijg ik weer een enorm goed gevoel in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. Ik ben blij dat ik bij Martijn en Judith terecht ben gekomen!t "

Isabelle - Deventer
 Ik ben een ander mens
"Ik heb mijn eigen belemmeringen leren zien, veroorzaakt door mijn overtuigingen. Ook de vervolgstappen om daarna zaken concreet te maken, vergeten Martijn en Judith niet. Ik ben een ander mens geworden"
Corrie (Apeldoorn)

Het is NU de tijd!

We weten dat iedereen anders is. Maar jij HOORT bij die 'tribe' van artiesten die voelt dat er soms geen woorden zijn, maar alleen muziek om je in uit te drukken.


Als je voelt dat het jouw tijd is, kletsen we graag met je!

Veel gestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met zingen of songwriting?


Nee! Dit programma is zo ingericht dat zowel een beginner als een (zeer) gevorderde artiest er grote stappen mee gaat zetten.

Master Artist is precies voor jou als je je vast voelt zitten en graag weer (opnieuw) willen connecten met je talent en creativiteit. Je ontdekt steeds nieuwere en diepere lagen én die een plek te geven in je sound en je songs!

Het is dus niet nodig dat je al liedjes hebt geschreven of gezongen. Je moet er natuurlijk wel zin in hebben om dit te doen! Misschien ben je al eens begonnen, maar heb je het niet af kunnen maken of durf je niet eens te gaan zingen?  No worries: wij helpen je! 

Heb je al wel ervaring met zingen en songwriting, dan duiken we dieper in jouw mogelijkheden om zo het onderste uit de kan te halen.


Wat als ik een keer niet aanwezig kan zijn bij de lessen?


Geen probleem! Alles wordt opgenomen, dus het maakt niet uit als je een keer niet kunt. Je kunt altijd de lessen terugkijken! Trouwens... je zult merken dat je altijd precies bent en doet wat NU belangrijk is.


Maakt het uit waar ik woon?


Nee. We werken via internet, dus jij kunt het volgen op de plek en het tijdstip waar je maar wilt. Alles is digitaal en kun je kunt het net zo vaak doornemen als jij wilt, we raden je zelfs aan om ze vaker te doen!  

Het programma is zo ingericht dat je vanuit je eigen weten leert wat jij wilt leren om jouw sound te maken. We leren je het zelf te doen! 

De live-dagen zijn in Zutphen, een prachtig stadje aan de IJssel, tussen de prachtige Veluwe en de Achterhoek. Onze studio is goed bereikbaar met eigen of openbaar vervoer.


Werkt zoiets eigenlijk wel online?


We horen vaak dat mensen in eerste instantie een beetje bang zijn dat de energie van online werken minder is dan live bij elkaar komen. Als ze vervolgens een keer met ons gewerkt hebben, is dat helemaal over! We durven dus te stellen dat wij online minstens zo'n goede vibe neer kunnen zetten als wanneer je live bij ons bent! Echte connectie kan overal.

Leren zingen, diepzielduiken, jezelf opnemen en songwriten kan via een online class net zo effectief (misschien zelfs wel beter ... ) als live. Jouw dromen via een afgestemd plan realiseren, gaat prima. En je leven transformeren is natuurlijk helemaal onafhankelijk van de vorm waarin je de tools aangereikt krijgt.

Naast online, houden we er ook van om elkaar live te ontmoeten! Vandaar dat we (minimaal) 2x per jaar een livedag organiseren.


Hoeveel werk is het eigenlijk?


In principe is het natuurlijk zo dat hoe meer tijd je er insteekt, hoe meer je eruit haalt. De meeste deelnemers gaan uit van een uur per werkdag (dus 5 uur per week). Ons programma is zo ingericht dat je onderbewuste flink aan het werk gezet wordt. Je zult dan ook merken dat je er onbewust veel mee bezig bent en op onverwachte gebieden heel mooie stappen gaat zetten!

Om te voorkomen dat je overweldigd raakt en het teveel voor je wordt, hebben we rustmomenten ingebouwd. We weten heel goed dat rust nodig is om te kunnen leren en transformeren! In de schoolvakanties heb je tijd om dingen in te laten zakken en te herhalen.  


Wat als ik achterloop?


In dit programma kun je niet achterlopen! Iedereen werkt aan zijn/haar eigen doelen in het eigen tempo. Er bestaat niet zoiets als achterlopen, je zult merken dat je altijd precies op het punt bent waar je zijn moet.

We helpen je met het focussen op wat voor jou belangrijk is middels het Persoonlijk Leerpad. Elke drie maanden ga je vieren wat je geleerd hebt en voelen wat je volgende stap is aan de hand van een beproefd concept


Ik vind het een behoorlijke investering ...


Probeer er ook eens anders naar te kijken. Het kost je wat om mee te doen, maar wat is de prijs van NIET mee doen? De prijs van begraven dromen is nogal hoog als je denkt aan relaties, gezondheid, vreugde en wat je nalaat. 

Dit traject helpt je om je leven compleet vorm te geven naar hoe jij dat ECHT wilt. Je krijgt bewustwording over jezelf en wat jij wilt zeggen. En je leert ook nog eens de skills om jouw muziek te maken en in de wereld te zetten! Je leert om jouw eigen en unieke stem te bevrijden. Alles met elkaar iets dat je (creatieve) leven compleet verandert.

Investeren in jezelf is een commitment aangaan. Jezelf bereid verklaren om nu echt die verandering door te zetten. Je krijgt hoe dan ook meer dan je nu zou kunnen bedenken als je het vanuit deze energie doet!


Meer weten?

We praten graag even met je om te kijken of dit een match voor je is!