Doe mee met de GRATIS LIVE online masterclass

26 oktober 2022 om 19:30

Jij wilt nu echt werk maken van die creativiteit die in je verstopt zit. Maar het knaagt, omdat het je steeds niet lukt ... 


 • Ontdek wat jij allemaal kunt
 • Connect via je stem met wie je echt bent
 • Ga DIEP en ontdek jouw schatten
 • Ontwapen je blokkades 
 • Verleg je grenzen
 • Laat jezelf helemaal horen
 • ZING je vrij!!!
50%
JA! Dat wil ik!
 

Ik heb al veel trainingen meegemaakt, maar wat Judith neer weet te zetten is ongekend! De veiligheid en ruimte waarin mensen tot groei komen, heb ik niet eerder zo ervaren. Judith weet de ware potentie van iemand te bevrijden. 

Corinne

Hey, ik ben Judith Luimes.


Ik geloof dat IEDEREEN een eigen geluid heeft om te delen met de wereld. En jij bent bedoeld om je stem laten horen en gaan staan voor wat je kunt en wie je bent!


Ik ben goed in het zien en afbreken van blokkades, bij mezelf en bij anderen, waardoor er ongekende ruimte vrijkomt. Ik help je graag om je angst los te laten en af te stemmen op je eigen geluid. Zingen is namelijk een prachtige manier om te spiegelen waar jij je klein houdt. 

 

Ik hou van het doorbreken van wat mensen dachten dat mogelijk was en het naar boven halen van de ware potentie van iemand. Als jij in vrijheid gaat doen wat je graag doet, doe je waarvoor je hier bent en stopt het geknaag van binnen. Via je stem, help ik jou te groeien naar een ruimere versie van jezelf en dat unieke geluid aan de wereld te laten horen!


 • Bevrijd je ware potentie
 • Breek door van wat je dacht dat kon
 • Stem af op je eigen pad
 • Laat JOUW stem horen!

Judith

Deelnemers aan het woord 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Judith heeft oog voor wat iemand nodig heeft.
Waardoor ze me in korte tijd heel veel verder heeft geholpen. Met een paar hele heldere aanwijzingen en oefeningen kon ik beter zingen en het langer volhouden. Dit heeft mijn hele leven beïnvloed. Ik heb nu weer zin in zingen en daardoor ook weer in andere dingen!
Jolanda
Na deze training heb ik veel scherper wat ik echt wil!
En .. ik geloof dat ik het kan! Judith is erg positief en enthousiast ingesteld, en dat is heel fijn en motiverend.
Nadia
Judith motiveert je om het ALLERbeste uit jezelf te halen.
Judith motiveert je om het ALLERbeste uit jezelf te halen. Ze heeft me geholpen om zekerder te worden van mijn kunnen en willen, waardoor ik steeds vrijer durf te zingen en te zijn. Zingen is veel leuker geworden! Ik heb mijn diepste wens vervult: ik ben singer-songwriter en heb mijn eerste EP uit! 
Esther

Nog meer deelnemers aan het woord 

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Judith zet van alles in beweging.
Met lichte spanning en vol verwachting ging ik naar deze workshop. Je krijgt veel info in een uurtje, het schudt de boel flink op en het zet van alles in beweging. Wat een energie heb je, Judith, heerlijk!
Mirjam
Ik geloof nu dat ik het kan
Judith voelt precies aan waar je "zit" en wat je volgende stapjes kunnen zijn zodat je meer en meer wordt wie je in wezen bent. 
Henny
Precies wat ik nodig had!
Ik voelde alle ruimte om me emotioneel open te stellen en mijn eigen (adem-)ruimte te pakken. Precies wat ik nodig heb! Fijn hoe zingen als tool wordt gebruik om letterlijk en figuurlijk je stem te laten horen
Romy

Geef je nu op voor de


   GRATIS  LIVE online masterclass


op 26 oktober 2022 om 19:30

50%
YES, Ik ben erbij!