Hey!

De zomervakantie is officieel afgelopen en alles is weer begonnen en opgestart. Onze kids gaan weer naar school en wij zijn aan het ‘werk’. Op een hele nieuwe plek en via een heel nieuwe structuur!! Ik vertel je heel graag over onze reis tot nu toe. Niet in de laatste plaats, omdat ik hoop dat het je inspireert om ook eens kritisch te kijken naar of het allemaal nog een beetje voor je werkt op dit moment.

Ergens afgelopen april realiseerden we ons dat hoe we op dat moment bezig waren, helemaal niet meer werkte voor ons. We kwamen onvoldoende toe aan echt muziek maken en er was veel onrust door verschillende werkplekken. Ik voelde me opgejaagd, moe en gewoon niet op m’n plek meer. Ik sliep slecht, voelde me vaak wat down en muziek was niet zo leuk meer…. We deden namelijk helemaal niet wat we wilden toen we voor onszelf begonnen! 

We waren vooral bezig met OVERleven in plaats van LEVEN! Allemaal helemaal logisch, hoe het ontstaan was, maar we werden er niet meer blij van. We werkten nauwelijks samen, omdat Martijn werkte wanneer ik niet werkte en andersom. We maakten misschien zelf nog wel muziek, maar dat was vooral in de verloren uurtjes. En schilderen had ik al superlang niet meer gedaan.

Nu kun je denken ‘Het is wat het is, we moeten het er maar mee doen’. En misschien is dat wel wat heel veel mensen tegenwoordig doen. Zoiets van ‘Dit is het en schouders eronder en maar doorbikkelen’. Maar dat doen wij dus NIET! Omdat we erg heel diep en grondig van overtuigd zijn dat je alles kunt realiseren waar je hart naar verlangt. Waar jij naar verlangt, verlangt naar jou. En alle ‘ja, maars…’ die er misschien bij je naar boven komen, kennen we. Echt. Maar we kiezen ervoor om dit WEL te geloven. En vanuit daar te leven. Met alle gevolgen van dien :). Want… wat je gelooft en denkt, heeft de neiging om werkelijkheid te worden 🙂

Wat we zijn gaan doen, is naar binnen gaan. Naar de fluistering van ons hart gaan luisteren. Het HOE loslaten. Focussen op wat we ECHT willen. Ons gaan bedenken WAAROM we dingen wilden. En vanuit daar gaan ontdekken wat er dan op ons pad komt!

We kwamen tot de ontdekking dat we door 1 (EEN!!!!) ding te veranderen, we ons hele leven konden veranderen. Namelijk: de studio verhuizen van Doetinchem naar onze hometown Zutphen (en daaruit voortvloeiend ons bedrijf omgooien).

Maar HOE doe je dat dan? Want onze klanten kwamen naar Doetinchem, we konden daar natuurlijk gewoon lekker veel geluid maken, hoe vind je nu iets beters dat ook nog betaalbaar is? Nou …. door de VRAAG te gaan stellen ‘wat is hier nog meer mogelijk?’ Dus lekker niet meer in conclusies en zo gaat zitten, maar de hele handel openbreken door vragen te stellen. Om zo ons creatieve brein AAN te zetten. 

En nu het resultaat 🙂 Want dat IS er! Trouwens, mijn ervaring is dat je ALTIJD iets moois krijgt, wanneer je van binnen naar buiten creeert. Of je nu een song maakt, een schilderij, een gitaarpartij speelt of iets zingt. Whatever. ALTIJD is het leuker als het van binnen naar buiten gaat!

Resultaat van onze reis tot nu toe:

  • We hebben de studio (onze werkplek) verhuisd naar Zutphen! Zodat wij niet meer 35 minuten autotijd reizen, maar 15 minuten op de fiets. En we geen gedoe meer hebben van ‘wie heeft wanneer de auto’. En we heel veel momenten samen kunnen werken. En ik thuis ben als de meiden thuis zijn (yeah! Mamatijd!!!!)
  • Daarnaast hebben we een geweldig individueel mentoringprogramma opgezet: De SingerSongwriter OPLEIDING. En een online variant: De ONLINE SingerSongwriter ACADEMIE.
  • Martijn heeft een album klaar en ik ben songs aan het schrijven voor een mooi gezamelijk project waarmee we starten in 2020.
  • ik voel me TOP! Connected, flow, happy. En …. ik krijg VEEL meer gedaan in een week!

Alles met elkaar staan wij nu aan het begin van een jaar, waarin we compleet helder hebben WAT er allemaal gerealiseerd is rond de zomer 2020. Met het vaste vertrouwen dat dit ook gaat gebeuren (omdat het allemaal gebaseerd is op de innerlijke drive EN er een plan onder ligt)! 

Ik hoop van harte dat dit verhaaltje je heeft geinspireerd. Ik ben ook heel erg benieuwd naar je gedachten! Wil je ze delen in de comments?

Liefs van Judith