Je speelt in no-time gitaar en kunt een gezellige avond met vrienden muziek maken. Stel je voor hoe leuk je kinderen het gaan vinden om liedjes te zingen terwijl jij gitaar speelt!

Stap-voor-stap aanpak voor de beginner!

Hoi jij met die ongebruikte gitaar in de hoek, jij die al een poos bezig bent met Youtube maar nog niet veel verder bent gekomen, jij die al heel lang gitaar wil leren spelen,

Jij kan in een heel korte tijd zo leren spelen dat je (jezelf) kan begeleiden! Je kan in no-time mega veel nummers die jij mooi vindt spelen! Jij kan binnenkort gewoon eens de gitaar pakken en met je vrienden of je kinderen lekker muziek maken!

Wil je zelf liedjes schrijven maar kun je nog geen instrument spelen? Je kan dit heel snel leren.

Sneller dan je met Youtube voor elkaar zal krijgen.

Er is zoveel aan lessen en lesmateriaal te vinden op internet, maar vaak krijg je geen persoonlijke begeleiding in dat oerwoud van informatie. Je moet dan ook nog de motivatie hebben om echt aan de slag te blijven en niet na een week of twee al weer op te houden.

Door niet het juiste pad te kiezen sta je al snel tussen de “struiken” en weet je niet meer welke kant je op moet. Je ziet door de bomen het bos niet meer, je bent verdwaald in het oerwoud. Maar… je kunt natuurlijk ook met een “gids” op pad!

Laat je helpen door iemand die de weg kent en dit al veel vaker heeft gedaan!

Newbie cursus

Na de Basics cursus kun je

enorm trots zijn dat je eindelijk ook hoort tot die groep mensen die een instrument kan spelen!
tijdens een verjaardag de gangmaker zijn, doordat jij de laatste hits kunt spelen!
1000 liedjes spelen
met je kinderen de liedjes spelen die ze op school leren
een waardevolle truc waardoor geen liedje ooit meer te hoog of te laag voor je is en je in een klap nog meer akkoorden kan
je leert hoe je aan de bladmuziek komt van de songs die je wil spelen én je kan het nog lezen ook!
… en je krijgt een boekje waarin 10 liedjes zijn uitgewerkt, die je kan spelen.

Je houdt er zeker een leuke hobby aan over die je de nodige ontspanning kan geven naast je andere bezigheden. En… hoe cool is het om gitaar te kunnen spelen?! Heel cool natuurlijk 🙂 !!!

Voor de absolute beginner

De Gitaar Basics cursus is dé gitaarcursus voor beginners! Bedoeld voor iedereen die nog niet (of nauwelijks) gitaar kan spelen óf die laagdrempelig weer wil beginnen na een blauwe maandag les te hebben gehad.

Je moet hiervoor wel de deur uit, maar het duurt 6 lessen. We gaan op pad om in slechts die 6 lessen 1000 liedjes te kunnen spelen! Dus kort maar krachtig.

Deze cursus is ook perfect voor PABO studenten/leerkrachten. Stel je voor wat je de klas kunt bieden door zelf liedjes te begeleiden! Dat is heel anders dan ze mee te laten zingen met een cd of Youtube!

Praktisch

Deze cursus is bedoeld voor beginners en wordt gegeven in een groep van max. 8 cursisten.

Heb je nog geen gitaar? Je kunt gratis advies krijgen voor de aanschaf van een gitaar.

Door wie: Martijn Luimes
Data: 3 april, 10 april, 17 april, 24 april, 1 mei en 8 mei
Tijd: 20:00-21:00
Locatie: Havenstraat 5c Doetinchem

Meer weten over de Basics cursus? KLIK HIER

Investering

Allemaal heel tof natuurlijk, maar je wilt graag weten wat dit gaat kosten. Toch?

Het is natuurlijk onbetaalbaar om je vrije tijd door te brengen met een leuke hobby die je ook nog eens alle voordelen van muziekbeoefening geeft. De traditionele manier om dit te leren  zou al snel een paar honderd euro gaan kosten.

De cursus kost normaal gesproken € 197,- ! Je krijgt heel veel materiaal, je bespaart een hoop TIJD en je kunt heel snel al echt iets spelen.

Lees hier wat cursisten die je voorgingen over de cursus te zeggen hebben:

Een fijne gezellige sfeer waarin we veel nieuwe informatie kregen over gitaarspelen. Jullie waren bereid allerlei extra’s te geven, zoals video’s van lessen, daaruit werd zichtbaar dat dit werk echt jullie passie heeft. Bedankt!Wieneke  
Welwillend, klantvriendelijk, hulpvaardig en enthousiastMarjolein  
In korte tijd hebben we genoeg geleerd om te gaan oefenen/ zelf nieuwe liedjes proberen en uiteindelijk in de klas mee te gaan spelenMarije  

Omdat ik wil dat jij deze stap NU gaat nemen, geef ik je een korting van meer dan 50%. Doe het snel want deze korting is tijdelijk voor de snelle beslisser! De snelle beslisser is namelijk gemotiveerd om aan de slag te gaan. Deze aanbieding geldt tot 29 maart 2019 23:59:59, dus geef je NU  op!

Schrijf je je nu in en maak gebruik van de AANBIEDING!
Betaal geen € 197,- maar € 147